Lekker500 editie 2022 verschijnt 30 november 2021
Lekker500 2021 was door corona geen ranglijst maar meer een ode aan de horeca. Op 30 nov verschijnt weer de Lekker500 2022 met de top 500!
Lekker500 2021 was door corona geen ranglijst maar meer een ode aan de horeca. Op 30 nov verschijnt weer de Lekker500 2022 met de top 500!
Tijdens de Nationale Mosselweek 2021 serveren deelnemende restaurants geen traditionele mosselpan, maar een mossel-appetizer. De Nationale Mosselweek vindt plaats van 18-24 oktober 2021
Italian Fine Dining – dat is het nieuwe concept voor voormalig restaurant De Leest in Vaassen. Onder de naam Aroma Italian Fine Dining gaat eigenaar Jan Leune vanaf 25 september 2021 open met zijn nieuwe bedrijf!
Voormalig 3-sterren restaurant De Leest wordt Italian Fine Dining Restaurant AROMA. Topchef Jacob Jan Boerma heeft 3 Michelinsterren zaak De Leest verkocht aan Jan Leune ,een Nederlandse ondernemer uit Italië. Samen met chef Pasquale Carfora en gastvrouw en wijnkenner Elisa Leune zal Jan Leune een nieuw Italian Fine Dining restaurant openen, genaamd Restaurant AROMA.
De Rozengracht is weer een horecagelegenheid rijker: Paradise Pizza Bar.
Het succesvolle vega(n) restaurant Rozey opent haar tweede vestiging in Delft. Na de prachtige zaak in Rotterdam, krijgen nu ook Delftenaren de kans om onbeperkt te genieten van wel 55 verschillende luxe veggie en vegan gerechtjes bij restaurant Rozey. En dat voor een vaste, zachte prijs; door de week voor €34,50 pp en in het weekend voor €39,50 pp inclusief dranken.
Is de sushi hype over? De afgelopen 10 jaar groeide het aantal restaurants met maar liefst 167%. 2017 lijkt een kantelpunt voor de populariteit van de rijsthapjes, vanaf dit moment neemt de groei af. En in 2021 is voor het eerst sprake van een afname van 6 restaurants.
Restaurant Sloop Wine & Dine in Amersfoort komt met een heerlijke Sloop box vol smaak! Te bestellen voor elke do, vr, za & zo! Afhalen-bezorgen tussen 16.00 -17.00 uur!
De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven is per 1 april 2021 verkocht. Daarmee verliest Brabant de Michelin ster die het restaurant al 42 jaar had. Een groep beleggers (waaronder Ron Blaauw) heeft het restaurant overgenomen.
Per 1 april 2021 wordt restaurant Het Vaantje in Reeuwijk overgenomen door de Zalm Horeca Groep. Afscheid valt fam van der Lee zwaar. Restaurant ‘t
BROOS kookt aan huis. Van een speciaal ontbijt, tot uitgebreide lunch, een chique diner met bijpassende wijnen of royale borrelplank, alles is mogelijk.
Bijzonder Uit Eten bij Restaurant Rust Wat in Blaricum In september 2020 bezochten we deze top locatie in het Gooi. Een paar jaar geleden van
Bijzonder Uit Eten bij Restaurant Mauve in het Gooische Laren Restaurant Mauve in Laren is een begrip in het Gooi, gelegen op het leukste plekje
Bijzonder Uit Eten bij Brasserie Bel Ami in Bussum In september 2020 bezochten we dit leuke restaurant in het centrum van Bussum. Brasserie Bel Ami
Bijzonder Uit Eten bij Strandpaviljoen het Zeepaardje in Egmond aan Zee In augustus bezochten we strandpaviljoen het Zeepaardje in Egmond aan Zee of zoals ze
Driesterrenrestaurant ‘De Leest’ in Vaassen sluit deuren Restaurant De Leest in Vaassen gaat dicht. Nog voor het einde van dit jaar sluit het driesterrenrestaurant haar
Op het vijfjarige bestaan van Taiko Amsterdam is onthuld dat de Tunes Bar vanaf heden verdergaat als Taiko Bar. In de afgelopen vijf jaar
Per 27 juli 19 heeft Restaurant OpBuuren in Maarssen haar deuren gesloten. Patron cuisinier Karl van Baggem was toe aan een nieuwe uitdaging.
Iconische leestafel terug in Amsterdams Café Americain Na anderhalfjaar staat de oudste leestafel van Amsterdam weer op zijn plek in Café Americain aan het Leidseplein. De
Taiko Restaurant Conservatorium Hotel Amsterdam serveert Vegan Menu Taiko restaurant (in het Conservatorium Hotel Amsterdam) serveert 100% vegan menu: VEGAN HANAMI OMAKASE – Oog- en
Signature dish van Karl van Baggem – Restaurant OpBuuren Maarssen Patron Cuisinier Karl van Baggem van Restaurant OpBuuren in Maarssen werkt graag met truffel en
Rene Brienen – Restaurant Brienen aan de Maas – Grand Gala des Patrons De Bourgondische top chef kok René Brienen van het limburgse restaurant Brienen
De passie van Patron Soenil Badahoer van de Lindehoef uit Nuenen Soenil Badahoer is Patron Cuisinier sinds 2006. Zijn motto is: “Ik geef elke dag
Nieuwe chef Het Bosch Waterfront Kitchen Amsterdam Na ‘tussenpaus’ Jean-Joël Bonsens heeft Het Bosch Waterfront Kitchen een nieuwe chef: Pieter Jobse. Zijn roots lagen in
Opening Restaurant STAN&CO Zeist Op 6 juli 2018 opende restaurant STAN&CO zijn deuren in de oude gasfabriek in het centrum van Zeist. Na een begrip
Bar & restaurant The Commons opent in Amsterdam-West ‘Sharing drinks, food and stories’ bij nieuwe hotspot Nieuwe hotspot in Amserdam West Amsterdam is een nieuwe
Strandpaviljoen Colorado Charlie in Scheveningen klaar voor de zomer Beleef het ultieme beachclub gevoel met schommelde barkrukken, palmbomen en blote voetjes in het zand bij
Beachclub Hudson Beach – Nieuwe hotspot in Kijkduin Vanaf medio mei kunt je in Kijkduin genieten bij Beach club Hudson Beach – de nieuwe hotspot
Restaurant Het Bosch Waterfront Kitchen in Amsterdam vaart een nieuwe koers! Restaurant Het Bosch Waterfront Kitchen in Amsterdam biedt vanaf maart 2018 een nieuwe menukaart
En weer een nieuwe Loetje – dit maal aan de Zuidas van Amsterdam Op 23 maart werd het 14e filiaal geopend van Loetje aan de
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF