Site logo

Culinair Wandeling en Culinaire Fietsroutes

Culinaire wandeling of culinaire fietsroutes

Je vindt het op Bijzonder Uit Eten

De leukste culinaire wandeling of culinaire fietsroute vind je op Bijzonder Uit Eten. Geniet actief van de leukste restaurants!

Culinaire wandeling (happen en stappen)

Op Bijzonder Uit Eten vind je heel veel culinaire wandelingen van oa WijnSpijs, Amuse Tour maar ook de leukste routes van individuele aanbieders. Het concept van een zo’n wandeling is genieten van een 3,4 of 5 gangen diner tijdens een toffe wandelroutes in de mooiste steden en dorpen van Nederland. Je ontdekt de leukste toeristische plekjes onderweg en maakt op 1 middag kennis met een selectie van de leukste restaurants in die plaats. Veelal wordt zo’n wandeling ook wel happen en stappen genoemd. Het is de meest pure vorm van een ” walking dinner”

Culinair Fietsen (happen en trappen)

Ook heel populair is de variant van de culinaire wandeling op de fiets. Culinair fietsen, ook wel vaak happen en trappen genoemd). Het leuke van een culinaire fietsroute is dat je vaak veel meer ziet in de omgeving en naast dorpen en steden ook langs de mooiste natuur wordt geleid – terwijl je onderweg geniet van een 2, 3,4 of 5 gangen diner.

The best of both – een actieve en stevige wandeling of lange fietsroute in combinatie met goed en lekker eten.

In de categorie Food Events vind je alle culinaire wandel- en fiets routes zonder vaste locatie die éénmalige plaatsvinden.

In de categorie Restaurant Events vind je culinaire wandel- en fietsroutes die éénmalig plaatsvinden en georganiseerd worden door restaurants.

In de categorie Restaurant Specials vind je culinaire wandel- en fietsroutes die aangeboden worden door restaurants en veelal het gehele jaar te boeken zijn.

Zoek je favoriete culinaire wandel- of fietsroute in Food Events – Restaurant Events of Restaurant Specials!

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën