Site logo

Food Festival & Foodtruck Festival
2024

Food Festival & Foodtruck Festival kalender 2024

Op zoek naar een food festival of foodtruck festival bij jou in de buurt. Bekijk alle foodfestivals van Nederland op Bijzonder Uit Eten! De evenementen kalender van Bijzonder Uit Eten is de meest actuele agenda met toffe festivals op de meest bijzondere plekken. Of je nu een Tapas festivalGin festival of Barrel Foodtruck Festival zoekt – je vindt het op deze evenementen kalender.

De vegan en vegetarische trend zien we ook bij de food festivals in 2024 terugkomen zoals het Funky Vegan Festival in Amsterdam of het Boergondisch Festival aan de Hofvijver in Den Haag.

De food trucks maakten de laatste jaren een enorme ontwikkeling door. Niet alleen zijn ze qua look en feel steeds charmanter geworden, ze bieden ook een steeds gevarieerder aanbod aan gerechten. Van een simpele burger foodtruck to een oesterbar op wielen. Ook het aanbod internationale gerechten als Churros of Quesadillas groeit bij de meeste festivals. Kortom er is altijd iets lekkers te halen!

Snak je naar de zee en het strand deze zomer? Ga dan naar Summerpark op het Almere Strand of Beach Food Festival op Texel.

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën