Bar & restaurant The Commons nieuw in Amsterdam-West

Bar & restaurant The Commons opent in Amsterdam-West

‘Sharing drinks, food and stories’ bij nieuwe hotspot

Nieuwe hotspot in Amserdam West

Amsterdam is een nieuwe hotspot rijker: vandaag opent bar en restaurant The Commons haar deuren op de Jan van Galenstraat. Gevestigd naast The Student Hotel Amsterdam West, co-working locatie TSH Collab is het dé plek waar je tijdens een diner of lunch je avonturen, ideeën en passies kan delen te midden van een interessante mix van ondernemers, buurtbewoners, en reizigers. Het restaurant heeft een bruisende internationale vibe door de sfeervolle inrichting en de op shared dining geïnspireerde menukaart met wereldwijde invloeden.

Restaurant The Commons Amsterdam West

Menukaart restaurant The Commons

Op de menukaart staan ‘commonly-loved small plates and drinks from our global travels’, denk aan een Marokkaanse tabbouleh, Scandinavisch vispotje, Indiase jalfrezi en ook de all-American cheeseburger ontbreekt niet. Ook in de cocktailkaart zijn de invloeden van de reizen van het The Commons team volop aanwezig, zoals een Italiaanse Negroni, een Japanese-inspired Perfect Matcha en een Polynesische Tiki Naughty.

Jamie Oliver

Craig Cunningham, F&B director en brein achter het concept werkte jarenlang nauw samen met Jamie Oliver voor diens internationale restaurants: ‘’Met The Commons willen wij een diverse mix van mensen bij elkaar brengen. Over de hele wereld is samen eten bij uitstek het moment om in gesprek te gaan over de dingen die je bezighouden. Eten brengt mensen bij elkaar en dus kun je eten aan de bar, aan ronde tafels, in uitnodigende diner booths of aan de pizza-bar; ze staan zo opgesteld dat je makkelijk met je buren in gesprek komt. Het internationale karakter van Amsterdam en onze gasten sluit perfect bij ons concept aan. We hopen dat onze gerechten en het cinema- inspired design als ‘conversation starter’ dienen voor mensen die elkaar in het dagelijks leven niet zo snel ontmoeten.”

Meer informatie op de website van Restaurant The Commons

The Commons Amsterdam West

Jan van Galenstraat 335,
1061 AZ Amsterdam,
The Netherlands

Reservations

amswest@thecommonsrestaurant.com

Opening hours

Sunday – Wednesday: 07:00 – 00:00
Thursday – Saturday: 07:00 – 01:00