Site logo

Restaurant marketing

Scoren met uw restaurant website - tips & adviezen

Restaurant Marketing

Tips en adviezen voor betere online marketing in de horeca

Succesvolle horecabedrijven zijn online actief!

Hoe komt mijn restaurant website hoger in Google, hoe verkoop ik een high tea of brunch, hoe krijg ik meer links naar mijn site.

Lees de vele handige online marketing tips voor restaurants en andere horeca bedrijven.

Janneke Nijenhuis – eigenaar van Bijzonder Uit Eten en eigenaar van hospitality consultancy Hands-On Advies – geeft praktische en handige tips voor restaurants om het online marketing succes van horeca bedrijven te optimaliseren.

Hulp nodig bij online restaurant marketing? Maak een vrijblijvende afspraak met Hands-On Advies voor hands-on marketing ondersteuning. Concreet en direct resultaat!

Onderwerpen

Restaurant barkrukken

Efficiënter werken in je horecazaak

In de horeca kan de druk hoog zijn, vooral tijdens piekuren. Klanten willen snel bediend worden, maar verwachten tegelijkertijd een uitstekende service. Om je horecazaak soepel en efficiënt te laten draaien, zijn hier enkele strategieën en technologische innovaties die je kunt implementeren.

Lees verder »
Strand restaurant - Beach Restaurant

Je eigen strandtent starten – Valkuilen

Bij het oprichten van een strandtent komt meer kijken dan alleen het neerzetten van stoelen en tafels in het zand. In dit artikel duiken we dieper in op deze droom en bespreken we enkele aspecten die je absoluut níet mag vergeten voordat je deze grote stap waagt.

Lees verder »
Blog duurzaam en mileubewust ondernemen restaurant

Wat kunnen restaurants doen om milieuvervuiling tegen te gaan?

Het opzetten van een milieuvriendelijk restaurant is een win-win situatie. Door duurzame praktijken te implementeren, kun je niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook kosten besparen en je restaurant aantrekkelijker maken voor bewuste consumenten. Met deze 7 tips kan ieder restaurant stappen zetten naar een duurzamere toekomst.

Lees verder »
Foodtruck

Maak je eigen lekkere foodtruck website

Heb je een passie voor koken en droom je ervan om je eigen foodtruck te starten? Of wil je verder professionaliseren? Dan is een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website een must om je culinaire avontuur te laten slagen. Het goede nieuws is dat je helemaal geen programmeerexpert hoeft te zijn om een smakelijke website te maken!

Lees verder »
Horeca interieur trends ug

Dit zijn de nieuwste horeca interieur trends

In de horecabranche is het interieur van een restaurant of café van groot belang. Het interieur bepaalt immers de sfeer en uitstraling van de plek, wat invloed heeft op de ervaring van de gasten. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste trends op het gebied van horeca en interieur. In dit artikel behandelen we de nieuwste horeca-interieurtrends die momenteel populair zijn.

Lees verder »
Basis keuken elementen voor restaurant opening

Nieuw restaurant openen? Basiselementen in de keuken!

Bij het openen van een nieuw restaurant is het creëren van een goed georganiseerde en goed uitgeruste keuken van cruciaal belang. De keuken vormt immers het hart van een succesvol restaurant. Dit artikel belicht de essentiële basiselementen die absoluut niet mogen ontbreken in de keuken van een nieuw te openen restaurant.

Lees verder »
Restaurant blog Representatief Restaurant UG

Hoe zorg je ervoor dat jouw restaurant goed voor de dag komt?

Als restauranteigenaar wil je natuurlijk dat jouw restaurant goed voor de dag komt. Een goede uitstraling is belangrijk voor het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw restaurant er representatief uitziet? In dit artikel geven we tips voor het verbeteren van de uitstraling van jouw restaurant.

Lees verder »
Horeaca Kassa Systeem WP

Horeca Kassasysteem: Boost Efficiëntie en Bedrijfsprocessen

De horeca is een zeer drukke industrie, waarbij de nadruk altijd ligt op de operationele gang van zaken. Door de aanhoudende drukte, is het belangrijk om zo efficiënt en optimaal mogelijk te werken. Een van de onderdelen binnen het horecabedrijf dat een verschil kan maken, is een modern horeca kassasysteem.

Lees verder »
Uit Eten Nog Persoonlijker

Zo maak je uit eten gaan nog persoonlijker voor je gast

Wanneer je een eigen restaurant runt, dan wil je de uit eten ervaring natuurlijk ook persoonlijk maken. Want je kunt ervan uitgaan dat gasten het enorm prettig vinden wanneer jij en je medewerkers het persoonlijk maken. Op die manier wordt de ervaring van de gast ook een stuk beter. Hieronder lees je precies hoe je het uit eten voor de gast persoonlijk kunt maken.

Lees verder »
I Am Dreaming Of A Fully Booked Christmas

Restaurant omzet verhogen met Kerst 2021?

Uw restaurant gegarandeerd vol met kerst met deze marketing strategie. Niet langer dromen van een witte kerst, maar een volle kerst! Niet alleen geldig voor de horeca, maar ook voor kerstfairs, kerstwandelingen en andere kerst aanbiedingen.

Lees verder »