Site logo

Restaurant marketing

Scoren met uw restaurant website - tips & adviezen

Restaurant Marketing

Tips en adviezen voor betere online marketing in de horeca

Succesvolle horecabedrijven zijn online actief!

Hoe komt mijn restaurant website hoger in Google, hoe verkoop ik een high tea of brunch, hoe krijg ik meer links naar mijn site.

Lees de vele handige online marketing tips voor restaurants en andere horeca bedrijven.

Janneke Nijenhuis – eigenaar van Bijzonder Uit Eten en eigenaar van hospitality consultancy Hands-On Advies – geeft praktische en handige tips voor restaurants om het online marketing succes van horeca bedrijven te optimaliseren.

Hulp nodig bij online restaurant marketing? Maak een vrijblijvende afspraak met Hands-On Advies voor hands-on marketing ondersteuning. Concreet en direct resultaat!

Onderwerpen

Restaurant blog Representatief Restaurant UG

Hoe zorg je ervoor dat jouw restaurant goed voor de dag komt?

Als restauranteigenaar wil je natuurlijk dat jouw restaurant goed voor de dag komt. Een goede uitstraling is belangrijk voor het aantrekken van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw restaurant er representatief uitziet? In dit artikel geven we tips voor het verbeteren van de uitstraling van jouw restaurant.

Lees verder »
Horeaca Kassa Systeem WP

Horeca Kassasysteem: Boost Efficiëntie en Bedrijfsprocessen

De horeca is een zeer drukke industrie, waarbij de nadruk altijd ligt op de operationele gang van zaken. Door de aanhoudende drukte, is het belangrijk om zo efficiënt en optimaal mogelijk te werken. Een van de onderdelen binnen het horecabedrijf dat een verschil kan maken, is een modern horeca kassasysteem.

Lees verder »
Uit Eten Nog Persoonlijker

Zo maak je uit eten gaan nog persoonlijker voor je gast

Wanneer je een eigen restaurant runt, dan wil je de uit eten ervaring natuurlijk ook persoonlijk maken. Want je kunt ervan uitgaan dat gasten het enorm prettig vinden wanneer jij en je medewerkers het persoonlijk maken. Op die manier wordt de ervaring van de gast ook een stuk beter. Hieronder lees je precies hoe je het uit eten voor de gast persoonlijk kunt maken.

Lees verder »
I Am Dreaming Of A Fully Booked Christmas

Restaurant omzet verhogen met Kerst 2021?

Uw restaurant gegarandeerd vol met kerst met deze marketing strategie. Niet langer dromen van een witte kerst, maar een volle kerst! Niet alleen geldig voor de horeca, maar ook voor kerstfairs, kerstwandelingen en andere kerst aanbiedingen.

Lees verder »