Site logo

Restaurant het Vaantje in Reeuwijk in nieuwe handen

Per 1 april 2021 wordt restaurant Het Vaantje in Reeuwijk overgenomen door de Zalm Horeca Groep. Afscheid valt fam van der Lee zwaar.

Restaurant ‘t Vaantje verkocht

Afgelopen week tekenden Ernst-Willem en Jolanda van der Lee voor de verkoop van restaurant ‘t Vaantje in Reeuwijk. Per 1 april as wordt de exploitatie overgenomen door De Zalm Horeca Groep uit Gouda.

In de afgelopen 11 jaar hebben zij met hard werken, passie en heel veel plezier ongelofelijk veel mooie momenten beleefd en gecreeërd.
Wijn is daarbij een steeds grotere rol in hun leven gaan spelen en daarom hebben zij 5 jaar geleden naast de wijn-import, ‘t Reeuwijks Wijnhuis en de Wijnbar geopend.

Corona crisis speelt grote rol 

Mede door de gevolgen van het uitbreken van de Corona pandemie is de wijnwereld in een stroomversnelling geraakt en hebben we het gevoel dat we nu keuzes moeten maken om niet straks tot de conclusie te komen dat we de boot hebben gemist!
Graag willen we jullie bedanken voor jullie jarenlange vertrouwen en alle mooie momenten die daar uit zijn voortgekomen.

We hebben geen idee of we voor 1 april nog de deuren mogen openen en jullie een laatste keer onder onze vlag in ‘t Vaantje mogen verwelkomen en verwennen, maar in ieder geval gaan we tot en met 28 maart as door met het bezorgen van de heerlijke gerechten van onze “Thuis uit eten” kaart en blijven we actief met de “To Go” corner op het parkeerterrein voor ‘t Vaantje, voor een heerlijke versnapering tijdens het wandelen of fietsen” aldus Ernst-Willem en Jolanda.

Deel dit bericht

  • Opmerkingen zijn gesloten.