Strandpaviljoen Colorado Charlie in Scheveningen klaar voor de zomer

Strandpaviljoen Colorado Charlie in Scheveningen klaar voor de zomer

Beleef het ultieme beachclub gevoel met schommelde barkrukken, palmbomen en blote voetjes in het zand bij Beachclub – strandpaviljoen Colorado Charlie in Scheveningen.

Komende zomer zijn vrije geesten en levensgenieters aan het juiste adres bij het onlangs nieuw geopende Colorado Charlie langs het Zwarte Pad in Scheveningen. Wie bij deze eigenwijze cowboy op de koffie gaat loopt het risico te eindigen met de blote voeten dansend in het zand.

Door cactussen, wuivende palmbomen, vuurpotten, schommelende barkrukken en banken op Perzische tapijten, hangt hier een hippisch relaxte strandvibe zoals dat ook ervaren wordt op bekende festivals als Coachella en Burning Man.

Bezoekers genieten tot in de late avonden van livemuziek, zondagse feestjes of romantische filmavonden. “We willen het ultieme strandgevoel weer terugbrengen naar Scheveningen en blijven ver weg van de opgedofte strandfeestjes,” vertelt een van de creatieve breinen achter Colorado Charlie: Stefano Richetta.

Het begint bij de menukaart en eindigt in de kleine uurtjes met de blote voeten trappelend van genot in het zand. Fijne sappen, lekkere happen.

Colorado Charlie strandpaviljoen Scheveningen