Moederdag 9 mei 2021

Moederdag brunch – lunch – diner of high tea

Moederdag 2021 – Moederdag brunch – lunch – diner of high tea

Verras je moeder op Moederdag (9 mei 2021) met een high tea, brunch of andere culinaire aanbiedingen. Alle restaurant Moederdag aanbiedingen!

Bekijk de Moederdag suggesties op Bijzonder Uit Eten. Moederdag wordt traditioneel op de tweede zondag in mei gevierd behalve wanneer het dan Pinksteren is. Dan verwennen we onze moeders op de eerste zondag in juni.

Bloementje – geurtje of lekker uit eten?

Je kunt je moeder natuurlijk verwennen met een bloemetje, geurtje of ander cadeautje maar wat is er nu leuker dan samen met je moeder (en familie) te genieten van de gezellige brunch, lunch, high tea of diner. De oorsprong van Moederdag lag in het oude Griekenland waar naast de moeders de god Rhea werd geëerd tijdens deze dag. De feestdag zoals we deze nu kennen is rond 1924 overgewaaid naar Nederland en werd door de Koninklijke Maatschappij voor Tuinbouw en Plantkunde gelanceerd om de bloemen verkoop te stimuleren. Het heeft gewerkt want naast dat je heerlijk uit eten kunt tijdens Moederdag is het bloemetje tot op de dag van vandaag het populairste Moederdag cadeau.

 

my_location

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën

  • Er zijn geen vermeldingen die overeenkomen met uw zoekopdracht. Reset Filters