Culinair Nieuws

Bijzonder Uit Eten brengt je het laatste culinaire nieuws

Het laatste nieuws over restaurants, openingen, foodfestivals, food concepten, onderscheidingen verkiezingen, foodhallen en culinaire events lees je op Bijzonder Uit Eten!​

Ook uw restaurant nieuws op deze pagina? Dat kan helemaal gratis  – zolang het maar relevant nieuws is met betrekking tot restaurants, food festivals, kookscholen, restaurant onderscheidingen, recepten of menukaarten, restaurant weken of kortingsacties of ander culinair nieuws.

  • Zoek in nieuwsberichten

I Am Dreaming Of A Fully Booked Christmas

Restaurant omzet verhogen met Kerst 2021?

Uw restaurant gegarandeerd vol met kerst met deze marketing strategie. Niet langer dromen van een witte kerst, maar een volle kerst! Niet alleen geldig voor de horeca, maar ook voor kerstfairs, kerstwandelingen en andere kerst aanbiedingen.

Lees verder »
Italian fine dining bij Restaurant Aroma Vaassen

Italian Fine Dining Restaurant AROMA in Vaassen opent binnenkort!

Voormalig 3-sterren restaurant De Leest wordt Italian Fine Dining Restaurant AROMA. Topchef Jacob Jan Boerma heeft 3 Michelinsterren zaak De Leest verkocht aan Jan Leune ,een Nederlandse ondernemer uit Italië. Samen met chef Pasquale Carfora en gastvrouw en wijnkenner Elisa Leune zal Jan Leune een nieuw Italian Fine Dining restaurant openen, genaamd Restaurant AROMA.

Lees verder »
faillissementen horeca (hotel restaurant cafe)

Horeca Faillissementen – het effect van de coronacrisis

Het aantal faillissementen in de Horeca verdeeld onder restaurants/café en hotels stijgt enorm door de coronacrisis. Maar was er al meer aan de hand in de horeca? De teruglopende economie in 2019 liet ook al een behoorlijke stijging zien ten opzichte van 2018. Die trend lijkt zich door de corona crisis alleen maar door te zetten.

Lees verder »
Vegan Restaurant Delft - Rozey Delft

Succesvol vega(n) restaurant Rozey opent deuren in Delft

Het succesvolle vega(n) restaurant Rozey opent haar tweede vestiging in Delft. Na de prachtige zaak in Rotterdam, krijgen nu ook Delftenaren de kans om onbeperkt te genieten van wel 55 verschillende luxe veggie en vegan gerechtjes bij restaurant Rozey. En dat voor een vaste, zachte prijs; door de week voor €34,50 pp en in het weekend voor €39,50 pp inclusief dranken.

Lees verder »
Sushi Restaurant Vind Je Op Bijzonder Uit Eten

Einde aan opmars Sushi restaurants

Is de sushi hype over? De afgelopen 10 jaar groeide het aantal restaurants met maar liefst 167%. 2017 lijkt een kantelpunt voor de populariteit van de rijsthapjes, vanaf dit moment neemt de groei af. En in 2021 is voor het eerst sprake van een afname van 6 restaurants.

Lees verder »
Moederdag Bijzonder Uit Eten

De 180 lekkerste cadeautjes voor Moederdag!

Het is bijna Moederdag! Waarmee ga jij je liefste moeder verrassen aanstaande zondag op Moederdag? De corona maatregelen zijn iets versoepeld dus reserveer jij voor zondag 9 mei een tafeltje op je favoriete terras of bestel je een Moederdag High tea, ontbijt, diner of borrelbox om thuis een feestje te maken van Moederdag.

Lees verder »
close

Inschrijven Nieuwsbrief Bijzonder Uit Eten

Altijd de tofste foodevents, festivals, restaurant events en culinaire happeningen direct in je inbox!