Culinair Nieuws

Bijzonder Uit Eten brengt je het laatste culinaire nieuws

Het laatste nieuws over restaurants, openingen, foodfestivals, food concepten, onderscheidingen verkiezingen, foodhallen en culinaire events lees je op Bijzonder Uit Eten!​

Ook uw restaurant nieuws op deze pagina? Dat kan helemaal gratis  – zolang het maar relevant nieuws is met betrekking tot restaurants, food festivals, kookscholen, restaurant onderscheidingen, recepten of menukaarten, restaurant weken of kortingsacties of ander culinair nieuws.

  • Zoek in nieuwsberichten

Culinary Glory Hole restaurant met chef Freek van Noortwijk LR-a2c19eff

Culinary Glory Hole restaurant met chef Freek van Noortwijk

BATU Kombucha opent op donderdag 12 mei het Glory Hole restaurant ‘Satan’s Anus’ vanaf 16.00 uur op de Wallen in Amsterdam ter ere van twee nieuwe limited edition smaken. Moedige bezoekers proeven ‘blind’ via een gat in de muur de culinaire hoogstandjes van chef Freek van Noortwijk die gebaseerd zijn op de nieuwe kombucha smaken. De eerste nieuwe smaak is gemaakt met de zeldzame Aziatische citrusvrucht Buddha’s Hand en de andere limited edition met de heetste peper ter wereld, Carolina Reaper peper, ook wel Satan’s Anus genoemd.

Lees verder »
Top 20 Wijnen Ribera Del Duero

Top 20 Ribera del Duero wijnen

Ultieme top 20 lijsten Ribera del Duero wijnen samengesteld door Cees van Casteren en vier top sommeliers. Geselecteerd uit maar liefst 255 wijnen gedurende een blindproeverij in Ribera del Duero

Lees verder »
Dos En Donts Bij Een Zakelijk Diner

De do’s & dont’s voor een zakelijk diner

Een zakelijk diner is een ideale manier om op een wat informelere manier aan de onderlinge relatie te werken. Het is alleen wel belangrijk om goed in te gaten te houden wat de do’s en don’ts zijn bij zo’n ontmoeting. We zetten ze voor je op een rij.

Lees verder »
Horeca personeelstekort

Even geduld aub – personeelstekort in de Horeca

Het personeelstekort in de horeca wordt vanaf volgende week – wanneer de corona maatregelen voor de horeca versoepeld worden – echt zichtbaar! Dus verwacht en respecteer bij uw volgende horeca bezoek dat het door personeelstekort soms iets langer duurt voor u uw drankje krijgt!

Lees verder »
faillissementen horeca (hotel restaurant cafe)

Horeca Faillissementen – het effect van de coronacrisis

Het aantal faillissementen in de Horeca verdeeld onder restaurants/café en hotels stijgt enorm door de coronacrisis. Maar was er al meer aan de hand in de horeca? De teruglopende economie in 2019 liet ook al een behoorlijke stijging zien ten opzichte van 2018. Die trend lijkt zich door de corona crisis alleen maar door te zetten.

Lees verder »
Prive Chef Aan Huis Van Restaurant Oan Tafel In Warga Friesland

Thuiskok – Privé kok aan huis van Oan Tafel

Genoten van een thuiskok – privé kok en gastheer van restaurant Oan Tafel uit Warga (Wergea). Dit restaurant ligt onder de rook van Leeuwarden en verzorgde een 6-gangen thuismenu lunch in Blaricum. Volledig verzorgd inclusief de mooiste en meest unieke wijnen.

Lees verder »
De beste keukenapparatuur getest door The Kitchenary Lab

De beste keukenapparatuur getest en geranked

Welke airfryer, slowcooker, keukenmachine, multicooker, rijstkoker, blender of waterkoker moet je kopen? Bekijk hier de tests van alle merken. The Kitchenarylab biedt voor ieder keukenapparaat de top 10 merken. Super handig wanneer je aan iets nieuws toe bent.

Lees verder »
Lekker500 editie 2020

De Librije in Zwolle weer op 1 in de Lekker500 – 2022

De Librije in Zwolle van Jonnie Boer is terug op de eerste plaats van de Lekker500 – editie 2022. De Zwolse superchef die al ruim dertig jaar scoort met zijn restaurant De Librije, versloeg zijn collega’s met kwalificaties als ‘rotsvast’ en ‘vernieuwend’. Vandaag verschijnt de nieuwe Lekker500 – editie 2022!

Lees verder »

Gezonde leefstijl met Ancora Health & EKOMENU

Wil je werken aan een gezonde leefstijl met gezonde en gepersonaliseerde voeding en preventieve gezondheidszorg? De koppeling tussen Ancora Health en EKOMENU brengt een gezondere levensstijl voor de consument binnen handbereik. Vanaf begin 2022 is dit beschikbaar via de Ancora Health programma’s.

Lees verder »
Platter's Wine Guide 2022

Platter’s Wine Guide 2022 Zuid Afrika gelanceerd

De nieuwe Platter’s Wine Guide 2022 is uit met daarin de prestigieuze lijst met de top Zuid-Afrikaanse Wijnen. 234 Wijnhuizen met 5 sterren! De Platter’s guide is dé wijngids voor Zuid-Afrikaanse wijnen, die ook wel de bijbel van wijn, wijnhuizen en wijngaarden van de kaap wordt genoemd.

Lees verder »
close

Inschrijven Nieuwsbrief Bijzonder Uit Eten

Altijd de tofste foodevents, festivals, restaurant events en culinaire happeningen direct in je inbox!

Inschrijven Nieuwsbrief Bijzonder Uit Eten

Altijd de tofste foodevents, festivals, restaurant events en culinaire happeningen direct in je inbox!