Nieuwe Loetje! Restaurant Loetje aan de Zuidas Amsterdam

En weer een nieuwe Loetje – dit maal aan de Zuidas van Amsterdam

Op 23 maart werd het 14e filiaal geopend van Loetje aan de Zuidas van Amsterdam. Of de zuidas er klaar voor was werd ludiek getest met het neerzetten van tafetjes met glazen wijn. Het niets vermoedende publiek nam al gauw plaats aan tafel, dus ook de Zuidas is klaar voor Loetje!

In een mooi, modern pand middenin hét internationale zakencentrum van Nederland vind je de lekkerste biefstuk en een ruim terras aan het water. Centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de A10 en A9 is Loetje Zuidas de perfecte ontmoetingsplek voor hardcore businessdeals, vrimibo’s en intieme diners.

Het blijft niet bij deze opening. Loetje verwacht nog 4 nieuwe vestigingen te gaan openen verspreid over Nederland.

Zo’n 40 jaar geleden was Café Loetje een buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid, waar ook wel een uitsmijter, een bal gehakt of een portie kaas genuttigd kon worden. Toen bleek dat er steeds meer en meer behoefte was aan een ‘echt’ avondmaal, werd de ossenhaasbiefstuk geïntroduceerd.

De slagersachtergrond van Loetje kwam goed van pas. De biefstuk werd een groot succes. De biljarttafels maakten plaats voor gewone tafels en het ‘nieuwe’ eetcafé zat iedere dag vol met liefhebbers van dat heerlijke stukje vlees: ‘de biefstuk van Loetje’.

Inmiddels maken steeds meer mensen in de wereld kennis met de lekkerste biefstuk. Naast Café Loetje zijn er diverse andere Loetje restaurants in Nederland gevestigd. Loetje blijkt een groot aantal (inter)nationale fans te hebben en daar zijn we enorm trots op en blij mee!

Loetje is overigens niet alleen een restaurant. Er zijn ook Loetje hotels en Loetje (evenementen)zalen, waar vergaderingen, bijeenkomsten, feesten en partijen georganiseerd worden. Zowel zakelijk als privé.