Site logo

Muzikaal uit Eten

Dinnershow – Diner Dansant en Restaurants met live muziek

Dinnershow – Diner Dansant of Diner met live muziek gezocht?

Op zoek naar een dinnershow, diner dansant of restaurant met live muziek? Muzikaal uit eten begint op Bijzonder Uit Eten.

Of je nu een grootse dinnershow zoekt of een diner met zingende obers – hier vind je alle mogelijkheden. Van meezing festijn tot een optreden van de 3Js, van een River concert tot Trijntje Oosterhuis in Pasa e Basta in Amsterdam.

Dinnershow

Bij een dinnershow is het leuk om met vrienden of familie een hele tafel te reserveren. Vaak is er na het dessert een toegift waarbij gedanst kan worden. Het diner wordt veelal uitgeserveerd. Een avond vol spektakel, entertainment en culinaire verrassingen!

Diner Dansant (Dine & Dance)

Bij een diner dansant wordt het diner veelal uitgeserveerd of kunnen gangen genuttigd worden vanaf een buffet. Tussen de gangen door is er ruimte om te dansen. Lange tijd werd het diner dansant als ouderwets gezien maar tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest en wordt nu ook vaak Dine & Dance genoemd.

Diner Concert

Een concert tijdens een diner in een theater, restaurant, kerk of andere bijzondere locatie. Je vindt diner concerten op Bijzonder Uit Eten.

 

Vind je perfecte avondje uit bij Restaurant Events (op een vaste locatie) of bij Food Events (veelal eenmalige events op een unieke locatie)

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën