Site logo

High Tea Adresjes

High Tea restaurant gezocht? Je vindt het op Bijzonder Uit Eten

Je zoekt een high tea restaurant in Nederland? Bekijk de leukste en meest bijzondere high tea restaurants, theehuisjes en theetuinen op Bijzonder Uit Eten.

Engelse traditie

De high tea is een mooie Engelse traditie die is overgewaaid naar Nederland. Bekijk de leukste high tea adresjes voor een intieme high tea met z’n tweetjes of met vrienden en familie op Bijzonder Uit Eten. Een high tea is ook heel leuk om je moeder cadeau te doen met Moederdag of als verjaardagscadeautje te geven aan je beste vriendin. Naast thee of koffie geniet je bij een high tea van zowel zoete gerechten als hartige taartjes en of soepjes. Genieten van mini sandwiches, scones of muffins met clotted cream, petit fours, quiche, gebakjes, brownies of saucijzenbroodjes.

Onze high tea niet hetzelfde als de Engelse High Tea

Een high tea (ook bekend als meat tea) is in Engeland, Ierland en Schotland iets heel anders dan men in Nederland soms denkt, het is een maaltijd die rond zes uur gegeten wordt, meestal met gerechten als witte bonen in tomatensaus op wittebrood, worstjes, kaasjes, eieren en chips. In de omgangstaal spreekt men echter kortweg van ‘tea’ wanneer men het avondmaal bedoelt; het is dus een synoniem voor ‘supper’ of ‘dinner’.

In Nederland echter is het een middag event waarbij je onder het genot van thee (of koffie) geniet van heerlijke zoetwaren en hartige gerechtjes. Ook bieden veel High Tea restaurants iets extra’s in de vorm van een glaasje bubbels.

Je vindt hier ook veel locaties die een high tea aanbieden tijdens feestdagen zoals Moederdag of in plaats van de Paasbrunch een Paas High Tea.

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën