Restaurant OpBuuren Maarssen – Signature dish van Karl van Baggem

Signature dish van Karl van Baggem – Restaurant OpBuuren Maarssen

Patron Cuisinier Karl van Baggem van Restaurant OpBuuren in Maarssen werkt graag met truffel en kaviaar. Zijn signature dish is een truffel eitje. Een langzaam gegaard eitje op een mousseline van knolselderij en geroosterde knolseldderij, wintertruffel, truffel olie en truffel saus. Een aanrader!

Truffel eitje Restaurant OpBuuren Maarssen

OpBuuren is schitterend gelegen aan de Vecht in Utrecht – ’s zomers kun je genieten op het terras uitkijkend over de Vecht – en binnen geniet je van de stoere en chique uitstraling van het restaurant. Met de open keuken is er veel interactie tussen de chefs en haar gasten. Je kunt ook kiezen voor de Chef’s table bij Patron Cuisinier Karl van Baggem.

Met de locatie aan de Vecht kun je niet alleen een sloep huren voor een culinaire vaartocht over de Vecht maar je kunt ook met je eigen sloep aanleggen aan de prive aanlegsteiger van het restaurant.

De Leeuwenkamer is de private dining kamer van OpBuuren – geschikt voor een vergadering, prive diner, receptie of presentatie.

Website Restaurant OpBuuren