Beachclub Hudson Beach – Nieuwe hotspot in Kijkduin

Beachclub Hudson Beach – Nieuwe hotspot in Kijkduin

Vanaf medio mei kunt je in Kijkduin genieten bij Beach club Hudson Beach – de nieuwe hotspot in Kijkduin. Hudson Beach is een Amerikaans georiënteerde strandtent aan de rand van de Haagse duinen waar je je even in Californië waant.

Deze California-vibe wordt extra benadrukt door het gebruik van frisse witte meubels & aankleding en een laid-back surfsfeer. Je geniet hier van het prachtige uitzicht over het Zuiderstrand, terwijl je smult van heerlijke American classics, beachfood & frisse cocktails.

Een concept van Hudson Bar & Kitchen

Zoals de naam al doet vermoeden, is Hudson Beach een gloednieuw concept uit de koker van de populaire keten Hudson Bar & Kitchen. Hudson vond het tijd om ook strandliefhebbers te voorzien van de signature dishes & shared-dining.

Manager van Hudson Beach, Bas Comijs vertelt: “Momenteel wordt er hard gewerkt aan een veelbelovende toekomst voor Kijkduin. We voelen ons hier als een vis in het water en willen dan ook graag een steentje bijdragen aan een goede beleving op het Zuiderstrand. Het leveren van een High Service en een échte restaurantbeleving staan bij Hudson Beach dan ook hoog in het vaandel”.

Breakfast, lunch & diner

Naast een smakelijk diner in het restaurant, bestaande uit ‘Californian Beachfood’ of ‘Hudson Classics’, is het mogelijk om lekker plaats te nemen op één van de comfortabele captain chairs voor een ontbijt of lunch. Het menu wordt geheel in American-Beachy-style gepresenteerd: ga voor de pancakes met maple syrup, een frisse Powke Bowl, toast met smashed avocado, healthy salades óf een juicy Hudson burger.

Adres Hudson Beach

Hudson Beach | www.hudsonbeach.nl
Zuiderstrand 17 | 070-3236950
2554GH, Kijkduin | beach@restauranthudson.nl