Site logo

Nieuwe chef Het Bosch Waterfront Kitchen Amsterdam

Nieuwe chef Het Bosch Waterfront Kitchen Amsterdam

Na ‘tussenpaus’ Jean-Joël Bonsens heeft Het Bosch Waterfront Kitchen een nieuwe chef: Pieter Jobse. Zijn roots lagen in oa Het Pulitzer hotel (A’dam), de Lokeend (Vinkeveen), Corona (Den Haag) en Wilhelminapark (Utrecht).

Pieter Jobse nieuwe chef Het Bosch Restaurant and Kitchen amsterdam

Het Bosch en Pieter hebben beiden de passie voor pure smaken, verrassende combinaties en een onverwachte touch. Aangezien je alle zintuigen gebruikt als je een gerecht voor je hebt, is de presentatie natuurlijk erg belangrijk. De smaak zal echter altijd de hoofdrol in de gerechten spelen.

Een perfect samenspel in plaats van een rijtje ingrediënten en een overdosis aan toevoegingen. Lekker eten, met respect voor het product. Deze gedeelde denkwijze zorgt voor de juiste harmonie met een sprankelende twist in elk gerecht.

De kaart voor het najaar van 2018, zal bestaan uit een aantal vertrouwde ‘signature dishes’ van patron Ferry van Houten en patron-sommelier (en zoon) Danny. Zo zullen de waanzinnige ‘Wagyu & Foie met truffel’ en een van de klassieke kreeftgerechten, absoluut te vinden zijn op de kaart. Chef Pieter Jobse zal hier vervolgens zijn eigen favorieten aan toevoegen, om zo tot een spannende menukaart te komen die de ‘verwende gast’ zal verrassen.

Wil jij de nieuwe chef’ van Het Bosch Waterfront Kitchen zelf ervaren? In de maanden oktober en november serveren wij op vrijdag en zaterdag een 6-gangen ‘Chefsmenu’ ter introductie voor €59,50. Je kunt dan zelf zien en proeven waarom wij zo trots zijn op onze nieuw chef!

De lekkere ‘ chill & groove-tunes’ van onze DJ maken de vrijdag- en zaterdagavonden van Het Bosch Waterfront Kitchen extra bijzonder. Om helemaal in de stemming van het weekend te komen kun je onze ‘perfect serve’ Gin & Tonic proberen en dan lekker natafelen. A perfect night-out!

Restaurant Het Bosch

Fine dining’ aan het Nieuwe Meer bij Het Bosch ‘Waterfront Kitchen & Bar’ Amsterdam. Heerlijk lunchen en dineren met prachtige wijnen, op één van de mooiste locaties van Amsterdam! Restaurant het Bosch is een ‘contemporary lifestyle’ restaurant met een keuken gebaseerd op de Franse Gastronomie en tegelijkertijd vertaald naar onze eigen tijd en stijl. Verrassend!

Restaurant Het Bosch Waterfront Kitchen Amsterdam

Nieuwe sommelier

Vanaf maart 2018 heeft patron-sommelier, Danny van Houten, het roer overgenomen van Ferry van Houten. Een nieuwe generatie staat voor een nieuw tijdperk en in het geval van Het Bosch voor een nieuwe naam, een nieuwe menukaart en een aangepast interieur. Met een sommelier aan het roer heeft de wijn een nóg belangrijkere rol voor wijn; met een groot aantal wijnen verkrijgbaar per glas.

Meer op de Website van Het Bosch

Deel dit bericht

  • Opmerkingen zijn gesloten.