Site logo

Restaurant Renato’s Bloemendaal aan Zee – Italië aan de Hollandse kust

Restaurant Renato's Bloemendaal aan Zee
Restaurant Renato’s is officieel geopend in het zonnige Bloemendaal aan Zee - een locatie die ook ruimte biedt voor grote familiediners, bruiloften en events

Restaurant Renato’s is officieel geopend in het zonnige Bloemendaal aan Zee. Met haar familiaire benadering, de dunne ‘Roman style’ pizza’s, uitgebreide keuze aan antipasti en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, wist Renato’s al vele harten te veroveren in vestigingen elders in het land. In Bloemendaal aan Zee vond Renato’s een plek die al lang op het verlanglijstje stond: een locatie die ook ruimte biedt voor grote familiediners, bruiloften en events en gecombineerd kan worden met een heerlijk nachtje slapen. Tel daar een schitterend terras met uitzicht over zee bij op, en je hebt ook nog een perfect recept voor die vakantie in eigen land.

“Vol trots zijn we begin dit jaar geopend op deze unieke locatie” lichten eigenaren Kim Lakho en Freek Schraa toe. “Gasten in de watten leggen, dat is altijd onze voornaamste drijfveer geweest. Op deze prachtige plek, in combinatie met Poort Beach Boutique Apartments, komt dit allemaal samen. Dankzij onze toegankelijke keuken -waar de pure smaken van Italië centraal staan – zijn we er voor iedereen. Van gezin tot dagjesmens, de snelle hap of uitgebreid diner, als je bij ons plaatsneemt aan tafel ben je onderdeel van onze ‘grand Italian family’.”

Restaurant Renato’s Bloemendaal aan Zee

Familiegevoel is wel hét thema in het horecabedrijf van Kim Lakho en Freek Schraa. In 2013 namen zij het ‘kindje’ van chef Renato Arduini over in de Pijp in Amsterdam. Een restaurant met die typische Romaanse dunne pizza’s, met Renato zelf in de keuken en zijn familie in de bediening. Het gevoel in de zaak is nog precies zo, maar Kim en Freek wisten de Renato’s beleving te kopiëren naar verschillende plekken in Amsterdam en de rest van het land. Nu is het de beurt aan Bloemendaal aan zee om kennis te maken met de huisgemaakte pasta’s en pizza’s van Renato’s. “We geloven dat kwalitatieve producten, bijpassende wijnen en de passie voor goed eten het verschil maken tussen een middelmatige -en waanzinnige ervaring. Onze liefde voor de Italiaanse keuken gaat ontzettend diep. We willen onze gasten daar graag deelgenoot van maken” aldus Freek.

Poort Beach Boutique Apartments

Hotelmanager Koen Vogel kijkt uit naar zijn eerste zomer in Poort Beach: “dankzij de unieke locatie, pal aan de boulevard van Bloemendaal aan Zee, zijn we een mooie uitvalsbasis voor een (familie)vakantie, bruiloft of event aan het strand. In combinatie met Renato’s kunnen we onze gasten op alle vlakken in de watten leggen.” Het iconische pand kijkt uit over de zee en de appartementen zijn warm en modern ingericht. Dankzij de kindvriendelijke faciliteiten én de aanwezigheid van keukens in de appartementen, leent het hotel zich ook voor een langer verblijf met het hele gezin. Verschillende toeristische trekpleisters, zoals het circuit van Zandvoort en nationaal park Zuid-Kennemerland, bevinden zich in de directe omgeving van het hotel.

 

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe