Site logo

Een bijzondere avond uit op het prachtige natuureiland!

Tasty tiengemeente
Vanaf 1 november is er elke vrijdag en zaterdag“Tasty Tiengemeten”. Een bijzondere avond uit met drie gangen menu, diverse comedians en feestelijke bands.

Een bijzondere avond uit op het prachtige natuureiland Tiengemeten

Vanaf 1 november komt Herberg Tiengemeten elke vrijdag en zaterdag met de “Tasty Tiengemeten”. Een bijzondere avond uit waarbij de natuur van eiland Tiengemeten gecombineerd wordt met een drie gangen menu diverse comedians, singer songwriters en feestelijke bands. Met dit concept wil de Herberg ook in de herfst en winterperiode bezoekers naar het prachtige eiland trekken. 

Tinyparks is hét nieuwe concept als het gaat over bijzonder overnachten in Nederland. Een locatie daarvan is op het eiland Tiengemeten, vlakbij Rotterdam. Afgelopen zomer namen de jonge ondernemers achter TinyParks de Herberg op Tiengemeten over om er een toegankelijke en sfeervolle glamping van te maken. En met succes want recent hebben zij een top 5 nominatie ontvangen van de Entree Awards als “Best New Holiday Concept 2022”.

Geen gewone avond uit maar meer een avontuurlijke mini escape waar eten, humor en entertainment samenkomen in een geheel nieuw concept. Een echte avond uit voor jong en oud.

“Jochem Verheul wij genieten nog steeds elke dag van het prachtige natuureiland en willen zo veel mogelijk mensen van deze unieke plek laten genieten. Met de Tasty Tiengemeten hebben we een prachtig arrangement samengesteld voor jong en oud. Een arrangement waar een wandeling over het eiland gecombineerd wordt met heerlijk eten en goede entertainment. We zijn echt mega trots met de comedians en artiesten die we aan ons concept hebben kunnen verbinden. We kunnen dus ook niet wachten om hier de komende maanden mee van start te gaan. 

Korting voor bewoners in omgeving

Speciaal voor bewoners in de omgeving hebben de ondernemers een aantrekkelijke korting voor Tasty Tiengemeten. Zo kan iedereen woonachtig in Nieuwendijk, Schenkeldijk, Oudendijk en Zuid-Beijerland met 10% korting naar Tasty Tiengemeten. “Afgelopen zomer waren wij heel druk met de opbouw van ons concept, we hebben altijd geambieerd om ook een leuke plek voor de omgeving te zijn. Hopelijk kunnen we met Tasty Tiengemeten een leuke start maken.

Tickets zijn nu verkrijgbaar via de website van TinyParks”.

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe