Site logo

Dag van de Vlaai Maastricht 25 oktober 2022

Limburgse Vlaai Bakker Hermans Maastricht
Op 25 oktober viert Maastricht en ver daarbuiten de dag van de Vlaai. Een zoete feestdag waar de vlaai centraal staat. Ook dit jaar leuke extra's in Maastricht

Dag van de Vlaai

Pak je agenda erbij, want de zoetste feestdag van het jaar staat voor de deur… Dinsdag 25 oktober 2022 vieren we namelijk voor de zesde keer de Dag van de Vlaai! Wat houdt dat precies in? Nou, je wordt op allerlei plekken verrast met het lekkerste souvenir van Maastricht, óók in het Maastricht Visitor Center!

Geen souvenir zoeter dan de vlaai uit Maastricht. De vlaai brengt mensen
bij elkaar en komt voort uit de gastvrijheid van Maastricht. De stad
van de goede smaak!

Vlaai for everyone

Speciaal voor deze dag is het Vistor Center in Maastricht uitzonderlijk geopend van 11 tot 16 uur. Breng je een bezoekje, dan krijg je er een lekker stukje vlaai cadeau. Ook wordt je op verschillende plekken in de stad op een gastvrije manier verrast.

Welke vlaai ben jij

Als kers op de… vlaai hebben we dit jaar een zoete verrassing. We introduceren namelijk de aller-allereerste vlaaifilter op Instragram. Daarmee verzorgen we je niet alleen wat zoet vertier, maar helpen we je ook. Want hoe is het mogelijk te kiezen uit zó veel lekkers? Deze vlaaifilter helpt je en vertelt je ‘welke vlaai jij bent’. Ben je de mildzure kersenvlaai of toch de boterzachte met krokante finish kruimel-puddingvlaai? Lekker met een knipoog en een tikkie humor, want ook daar houden we van in Maastricht. 

Limburgse Vlaai Bakker Hermans Maastricht

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe