Wijnproeverij en escape room bij je thuis

Winehaven Wijnproeverij En Escaperoom
Wijn Escape room De Wijnduivel kost €99,95 en is geschikt om thuis te spelen in groepen van 4-8 personen. Je koopt deze Escape room bij Wineheaven.

Ben je gek op wijn en hou je ook van escape rooms? Dan is de nieuwe wijnproeverij van Wineheaven met online escape room wat voor jou. Uitdagende opdrachten om thuis te beleven met 4-8 personen, terwijl je ondertussen geniet van heerlijke wijnen. In deze interactieve escape room schakel je tussen online en offline spelopdrachten, waarbij jullie scherpzinnigheid en al je zintuigen moeten worden ingezet om als team te triomferen. Deelnemers leren tijdens het spel wijn van een hele andere kant kennen.

De Wijnduivel

Centraal in deze Wijn Escape room voor thuis staat de Wijnduivel, die de wereld in zijn greep heeft en alle wijnen hetzelfde wil maken. Saaie, grijze wijnen zodat niemand meer ingewikkeld hoeft te doen over wijn. Jullie opdracht is om de Wijnduivel te overmeesteren en er (opnieuw) achter te komen waarom zoveel mensen zo’n passie voor wijn hebben.

De reguliere Escape room is al jaren een hit, helemaal als je er wijn bij kan proeven! Alleen moet je daar fysiek naar toe, wat niet altijd even goed uitkomt. Online escape rooms zijn op zich leuk, maar je mist interactie van een team en de lol van fysiek iets doen. Daarom bedacht Wineheaven een hybride escape room voor teams die switcht tussen je mobiel, attributen, wijn proeven en puzzelwerk. In de online omgeving kun je met meerdere mensen tegelijk inloggen zodat iedereen actief mee kan doen, alle tests en proeven zijn gemaakt om in teamverband aan te werken.

3 Bijzondere wijnen

Op de wijn die je gaat proeven is niet bepaald bespaard. Er zitten 3 mooie, bijzondere wijnen met elk hun eigen rol in de opdrachten van de Escape room. Wit, rosé en rood komen allemaal aan bod. Zo is de afsluitende wijn, een mooie rijke Médoc, niet te proeven voordat je alle voorgaande opdrachten hebt uitgevoerd. Lukt het om die open te krijgen? Dan mag een van jullie een poging wagen de Wijnduivel te overmeesteren. Die geeft zich echt niet zomaar gewonnnen, maar als je hem verslaat zie je zijn ware gezicht.

Wijn Escape room De Wijnduivel kost €99,95 en is geschikt om thuis te spelen in groepen van 4-8 personen. Dat kan familie zijn, met vrienden of op het programma van een bedrijfsuitje. Iedereen kan het spel spelen, of je nu wijnkenner bent of juist meer van wijn wil weten. De verhaallijn en de opdrachten zijn volledig in eigen beheer ontwikkeld met veel oog voor detail, waarbij gezelligheid en teamwerk voorop staan. De Wijn Escape room De Wijnduivel is te koop bij Wineheaven.

 

close

Inschrijven Nieuwsbrief Bijzonder Uit Eten

Altijd de tofste foodevents, festivals, restaurant events en culinaire happeningen direct in je inbox!

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe

    Inschrijven Nieuwsbrief Bijzonder Uit Eten

    Altijd de tofste foodevents, festivals, restaurant events en culinaire happeningen direct in je inbox!