Proeverijcadeaus – Originele Ideeën om Fijnproevers te Verrassen
Verras hem of haar met een origineel proeverijcadeau door middel van onze inspirerende cadeautips voor de echte fijnproever.
Verras hem of haar met een origineel proeverijcadeau door middel van onze inspirerende cadeautips voor de echte fijnproever.
Het is tijd voor verandering bij restaurant ‘t Kompas op Kaageiland. Onder leiding van de nieuwe eigenaren gooit het restaurant dit jaar het roer volledig om. Half maart opende het nieuwe Brasserie Milo haar deuren met een mediterraans geïnspireerd concept voor iedereen die houdt van de goede dingen van het leven.
Vanaf 1 november is er elke vrijdag en zaterdag“Tasty Tiengemeten”. Een bijzondere avond uit met drie gangen menu, diverse comedians en feestelijke bands.
Van Doorn brengt de maaltijden en het voedingsprogramma van de Yes We Can Healthcare Group naar een nóg hoger niveau en zijn Food Therapy wordt standaardonderdeel van de behandeling.
Wijngaard Kaas lanceert samen met Boermarke smaakvolle vegan productlijn. Dit zijn veganistische kaas-alternatieven voor Gouda, cheddar en mozzarella.
De Rozengracht is weer een horecagelegenheid rijker: Paradise Pizza Bar.
Buurtkeukens verbindt de buurt door te faciliteren in het regelen van een foodtruck. Het is gratis en zorgt voor dat lekkere festivalsfeertje in de straat!
Is de sushi hype over? De afgelopen 10 jaar groeide het aantal restaurants met maar liefst 167%. 2017 lijkt een kantelpunt voor de populariteit van de rijsthapjes, vanaf dit moment neemt de groei af. En in 2021 is voor het eerst sprake van een afname van 6 restaurants.
Heel bijzonder – de vleesautomaat op de BBQ afdeling van de Intratuin Rosmalen. BBQuality Slagerij zorgt dagelijks voor vers BBQ vlees zoals Picanha, Bavette, Buikspek enz. Iedere dag vers vlees voor de BBQ!
Een bijzonder initiatief – koop je bij de Lokalist dan koop je rechtstreeks bij lokale boeren en verkort je de voedselketen. Je hoeft geen abonnement af te sluiten en kunt iedere dag verse groente, vlees of vis bestellen. Ga ook voor duurzaam!
De horeca in Emmen is “Onder de Pannen” Met dit ludieke intiatief van Hotelschoolstudenten van Ad Emmen haal je een pannetje eten voor € 10.00
Ontbijten, lunchen, borrelen of dineren in een reuzenrad kan in Breda vanaf 15 mei in het ‘Smakenrad’ op het Chasséveld
‘s Werelds eerste Coravin wijnbar op Taste of Amsterdam Wijnfreaks opgelet! Een wijnbar waar ’s werelds allerbeste wijnen per glas worden geschonken. Van Château Palmer
Een sterren diner in een hete luchtballon. CuliAir van Meesterkok Angélique Schmeinck is al 16 jaar een ongekend spektakel. Heel bijzonder!
Cook like a Chef – Sterrenmenus bij je thuis! Jonnie Boer*** en Jacob Jan Boerma*** in jouw keuken! Serveer binnen 20 minuten signature gerechten van
Ron Blaauw introduceert Winestein in zijn restaurants – de kunstmatige Sommelier! In alle filialen van Ron Blaauw kun je binnenkort via Winestein je wijn uitzoeken.
Engelse traditionele Sunday Roast waait over naar Amsterdam! Ook zo gek op de tradtionele Engelse Sunday Roast maar geen tijd, geld of zin om naar
Sterrenchef Ron Blaauw breekt met vaste prijzen Ron Blaauw introduceert het nieuwe culinaire concept: Vroege Vork Voordeel. Gasten genieten van 20% korting wanneer zij tussen
Geraldine Kemper opent Nestlé’s KITKAT Chocolatory Nestlé opende in november een pop-up store van KitKat op Utrecht Centraal. De winkel blijft tot Kerst geopend en
HEMA introduceert geheel nieuw foodconcept: LEKKER HEMA Eten waar je blij van wordt, eten op z’n leukst HEMA wil met een nieuw foodconcept het dagelijks
Ron Blaauw imponeert Amsterdam met nieuw terras concept Uit onderzoek van de Rabobank is gebleken dat kwaliteit, gastvrijheid en beleving van essentieel belang zijn in
Crowdbutching wil Nederlandse consument leren om geitenvlees te eten Crowdbutching.com, het online platform voor de verkoop van eerlijk en traceerbaar vlees, lanceerde vrijdag 23 juni
Golden Tulip Hotels lanceert “Your Mobile Hotel bar” Maak kans op je eigen vier sterrne party boost! Amsterdam, 23 juni 2017 Nederlands eerste hotelketen lanceert
Heerlijk Hollands bij Restaurant Joost Wisselende menukaart per seizoen Verscheidene kunstwerken en de warme inrichting maken restaurant JOOST tot een sfeervolle ontmoetingsplek in Hotel Vondel
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden. Wij maken gebruik van Google Analytics voor het meten van website verkeer. Deze gegevens worden gedeeld met Google.