Site logo

BBQuality lanceert eerste vleesautomaat in Intratuin Rosmalen

BBQuality Lanceert Eerste Vleesautomaat In Intratuin Rosmalen
Heel bijzonder - de vleesautomaat op de BBQ afdeling van de Intratuin Rosmalen. BBQuality Slagerij zorgt dagelijks voor vers BBQ vlees zoals Picanha, Bavette, Buikspek enz. Iedere dag vers vlees voor de BBQ!

Geen drank, snoep of chips maar vers vlees uit een automaat: online kwaliteitsslager BBQuality heeft afgelopen maand de eerste vleesautomaat in Nederland geplaatst bij Intratuin Rosmalen. Uit de luxe trekmuur kunnen bezoekers vers hoogwaardig vlees halen.
Vers vlees makkelijk afhalen

Exclusief vlees uit de vleesautomaat

Op het laatste moment een exclusief stuk vlees meenemen tijdens het winkelen: het kan vanaf nu bij Intratuin Rosmalen. “Bezoekers kiezen met een druk op de knop het gewenste stuk vlees, rekenen contactloos af en nemen hun bestelling direct mee”, vertelt Claus van Vught, één van de oprichters van vleeswebshop BBQuality. “De automaat is gekoeld en de voorraad wordt op afstand uitgelezen. Dit helpt de kwaliteit en versheid hoog houden. Het varkensvlees dat op woensdag in de automaat ligt bijvoorbeeld, komt van varkens die op maandag zijn geslacht.”

Het idee

In de weekenden is er veel vraag naar exclusieve stukken vlees zoals picanha of bavette welke meestal niet bij de gewone slager of supermarkt verkrijgbaar zijn. Om deze stukken vlees ook in het weekend aan de man te kunnen brengen is het idee ontstaan van de vleesautomaat. Zo kunnen vleesliefhebbers ook in het weekend een lekker stuk vlees op de barbecue leggen.

Over BBQuality

BBQuality is sinds het voorjaar van 2014 de online kwaliteitsslager van Nederland. Het slagersvak is de Ossche oprichters en goede vrienden Claus van Vught en Paul van Dinther met de paplepel ingegoten. Goed vlees is volgens hen afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Bovendien moet het ook betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan kan genieten. Het assortiment kenmerkt zich door kwaliteitsvlees voor op de barbecue en voor elke dag, maar ook vis en vegetarische opties.

BBQuality Lanceert Eerste Vleesautomaat In Intratuin Rosmalen
BBQuality Lanceert Eerste Vleesautomaat In Intratuin Rosmalen
BBQuality Lanceert Eerste Vleesautomaat In Intratuin Rosmalen

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe