Site logo

Algemeen

Goticketshop Eten En Drinken Op Festivals
Algemeen

Eten en drinken op festivals en concerten

Op GoTicketShop scoor je online je tickets voor festivals en concerten. Bij sommige food festivals op Bijzonder Uit Eten kun je online boeken via deze site.

Restaurant Fris Haarlem Eddie Meijboom En Julius Wever
Algemeen

Nieuwe elan bij Restaurant Fris Haarlem

Vanaf 2 maart 2023 opent restaurant Fris in Haarlem haar deuren onder leiding van chef-kok Eddie Meijboom en maitre Julius Wever. Om dit te vieren bieden zij een speciaal kennismakingsmenu.

Restaurants Gesloten Ivm Coronavirus Covid-19
Algemeen

Positieve cijfers in de horecasector realistisch?

De positieve cijfers over de horecasector vertellen niet het hele verhaal. Veel restaurants kunnen stijgende kosten niet doorberekenen of moeten vaker sluiten wegens personeelstekort.

5 tips voor de BBQ
Algemeen

5 tips voor de perfecte BBQ!

Zodra het weer het toelaat, krijgt iedere Nederlander weer kriebels om de BBQ uit het schuurtje te halen en weer eens lekker in de tuin te kokkerellen. Helaas kan een BBQ-feestje of diner in je tuin flink in het water vallen, als je het niet goed voorbereidt. We hebben daarom 5 BBQ tips voor je op een rijtje gezet, zodat je van die BBQ een enorm succes maakt.

Internationale Sherry Week
Algemeen

Internationale Sherry Week 7-13 november

De Internationale Sherry Week is een jaarlijks festival dat de gemeenschap van Sherry-liefhebbers samenbrengt doormiddel van grote- en kleine evenementen over de hele wereld. Sherry Wijnen viert van 7 tot en met 13 november voor de negende keer op rij de Internationale Sherry Week. Gedurende deze week zijn er over de hele wereld speciale Sherry proeverijen en evenementen.

Limburgse Vlaai Bakker Hermans Maastricht
Algemeen

Dag van de Vlaai Maastricht 25 oktober 2022

Op 25 oktober viert Maastricht en ver daarbuiten de dag van de Vlaai. Een zoete feestdag waar de vlaai centraal staat. Ook dit jaar leuke extra’s in Maastricht

Stoelmassage op locatie - The Chairmen at Work
Algemeen

Events meer inclusief maken? The Chairmen at Work

Events meer inclusief maken? Huur de blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work in voor uw event, beurs, congres of personeelsfeest. Bijzonder Uit Eten omarmt deze sociale onderneming want inclusiviteit kan ook verbeterd worden tijdens culinaire events.

Foodhal Limburg In Heerlen
Algemeen

Nieuwe foodhal in Heerlen en Ede

Zowel in Ede zijn plannen voor een nieuwe foodhal – World Food Experience – als in Heerlen in het Promenade Park. Opening van beide foodhallen is nog niet bekend.

JRE Jongerenweek
Algemeen

JRE Jongerenweek 12-18 juni 25% korting

Tijdens de jaarlijkse JRE Jongerenweek krijgen alle jongeren tot en met 25 jaar 25% korting op de menuprijs bij alle JRE-restaurants binnen Nederland.

De eerste stop van Lepeltje Lepeltje Eindhoven!

Lepeltje Lepeltje strijkt volgende week weer neer in het groene Anne Frankplantsoen. Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 mei wordt de lente gevierd met een programma vol Eindhovense en landelijke prachten. Voor het eerst slaat het culinaire foodfestival de handen ineen met The Refugee Team. Samen bieden zij een plek aan acht oud-vluchtelingen om deze nieuwe Nederlanders te helpen met integreren.

Bierfestivals & Bierproeverijen & Bierwandelingen
Algemeen

Steden met de meeste bars per inwoner

Nieuw onderzoek onthult de beste steden om te bezoeken in 2022 als je van een biertje houdt, en Amsterdam staat op de 6e plaats met 22,56 bars per 100.000 inwoners.

Yes We Can Clinics Chef Justin van Doorn
Algemeen

Topchef Justin van Doorn naar Yes we Can

Van Doorn brengt de maaltijden en het voedingsprogramma van de Yes We Can Healthcare Group naar een nóg hoger niveau en zijn Food Therapy wordt standaardonderdeel van de behandeling.

Kerst thuis eten met de Kerst foodbox Specktakel Haarlem
Algemeen

Mark Cashoek stopt met Restaurant Specktakel Haarlem

Maandag 29 maart sluit Mark Cashoek zijn reis met restaurant Specktakel af en overhandigd op 1 april de sleutel aan Hans Muijs (ook exploitant van Wolkers aan het Spaarne). Je kunt er nog 1 keer bij zijn op 29 maart!

Top 20 Wijnen Ribera Del Duero
Algemeen

Top 20 Ribera del Duero wijnen

Ultieme top 20 lijsten Ribera del Duero wijnen samengesteld door Cees van Casteren en vier top sommeliers. Geselecteerd uit maar liefst 255 wijnen gedurende een blindproeverij in Ribera del Duero

Foodtrucks op Floriade 14 april - 9 oktober 2022 Almere
Algemeen

Floriade Foodtrucks met internationale allure!

Op de Floriade dit jaar foodtrucks van ondernemers uit Almere en Flevoland met een Foodcourt Festival met wereldse gerechten. Een gevarieerd aanbod van wereldse gerechten als Chinees, Thais, Indonesisch, Surinaams, maar ook Hollandse heerlijkheden.

Dos En Donts Bij Een Zakelijk Diner
Algemeen

De do’s & dont’s voor een zakelijk diner

Een zakelijk diner is een ideale manier om op een wat informelere manier aan de onderlinge relatie te werken. Het is alleen wel belangrijk om goed in te gaten te houden wat de do’s en don’ts zijn bij zo’n ontmoeting. We zetten ze voor je op een rij.

Horeca personeelstekort
Algemeen

Even geduld aub – personeelstekort in de Horeca

Het personeelstekort in de horeca wordt vanaf volgende week – wanneer de corona maatregelen voor de horeca versoepeld worden – echt zichtbaar! Dus verwacht en respecteer bij uw volgende horeca bezoek dat het door personeelstekort soms iets langer duurt voor u uw drankje krijgt!

Lowlander Liefdebier - Love Ale
Algemeen

Haal Valentijn in huis met dit liefdesbier!

Op maandag 14 februari 2022 is het weer Valentijn – gelukkig kunnen we weer uit eten maar blijf je thuis, haal dan dit liefdesbiertje in huis van Botanische Brouwer Lowlander. Exclusief verkrijgbaar bij de HEMA.

Kookfabriek Amsterdam
Algemeen

Duurzame kookworkshops bij de Kookfabriek!

De kookfabriek gaat voor duurzaam in het aanbod kookworkshops. Voortaan kook je bij De Kookfabriek met seizoensgebonden producten, lokale ingrediënten en produceren we minder afval. Dat is goed voor ons en voor de planeet!

Prive Chef Aan Huis Van Restaurant Oan Tafel In Warga Friesland
Algemeen

Thuiskok – Privé kok aan huis van Oan Tafel

Genoten van een thuiskok – privé kok en gastheer van restaurant Oan Tafel uit Warga (Wergea). Dit restaurant ligt onder de rook van Leeuwarden en verzorgde een 6-gangen thuismenu lunch in Blaricum. Volledig verzorgd inclusief de mooiste en meest unieke wijnen.

Diggy Dex, Nick Schilder en Roel van Velzen heropneing horeca
Algemeen

Horeca weer open! Het is tijd, de hoogste tijd!

Het is de hoogste tijd voor het verlossende moment dat de kroegen en de glazen weer volstromen. En dus hebben Diggy Dex, Nick Schilder en Roel van Velzen voor de heropening van de horeca de bekende Hazes-hit ‘Het Laatste Rondje’ herschreven

Ook uw nieuwsberichten op Bijzonder Uit Eten?

Login of maak een account aan en plaats gratis uw culinaire persbericht op Bijzonder Uit Eten