Site logo

Slagharen Plezier en lekker eten

Slagharen
In Slagharen vind je alles wat je zoekt, van heerlijk eten tot attracties op grote hoogte, waterbelevenissen en nog veel meer. Dus als je nog niet weet waar je dit jaar met je gezin naartoe moet op vakantie, lees dan snel verder want wij vertellen je alles over wat je in Slagharen te wachten staat

Slagharen heeft alles!

Als je een extreme, maar leuke ervaring wilt beleven, kun je het beste naar Slagharen gaan. Dit is een van de interessantste parken om te bezoeken tijdens je volgende vakantie, want de training houdt nooit op.

Je vindt er alles wat je zoekt, van heerlijk eten tot attracties op grote hoogte, waterbelevenissen en nog veel meer. Dus als je nog niet weet waar je dit jaar met je gezin naartoe moet op vakantie, lees dan snel verder want wij vertellen je alles over wat je in Slagharen te wachten staat.

Eet heel goed in Slagharen

In Slagharen vermaak je je niet alleen in de attracties, maar kun je ook heerlijk eten in de vele restaurants binnen. Enkele restaurants die we het meest aanbevelen zijn:

Muziekzaal

Dit restaurant is een gezinsvriendelijk fastfoodrestaurant, maar ze hebben ook glutenvrije en 100% vegetarische opties. Er is een kindermenu voor de kleintjes, gratis WiFi en een groot terras voor frisse lucht.

Dunkin’ Donuts

Als je een cafetaria-achtige maaltijd wilt die lekker is maar binnen een paar minuten klaar, dan is Dunkin’ Donuts de beste optie. Ze hebben ook een kindermenu, Wi-Fi, een terras en airconditioning in het hele restaurant zodat je naar hartenlust kunt eten.

Big Jake Eethuis

Als je met het hele gezin gaat en iedereen wil iets heel anders eten, dan is dit restaurant perfect. Ze hebben fastfood, glutenvrij, heel gezond en ook vegetarisch eten voor alle smaken.

Attracties in Slagharen

De attracties van Slagharen zijn de belangrijkste reden waarom je dit park met je gezin zou moeten bezoeken. En hier zijn een paar van de leukste die geschikt zijn voor jong en oud.

Goudkoorts

Als je van achtbanen houdt, is dit de perfecte keuze voor jou. Hij is geschikt voor tieners en volwassenen, zolang je maar 130 centimeter of langer bent. Deze attractie speelt zich af in het Wilde Westen tijdens de goudkoorts en het beste is dat de achtbaan een driedubbele lancering heeft, een achterwaartse en twee voorwaartse.

Vrije val

Van alle attracties is dit een van de meest intense en alleen voor de stoerste. Volwassenen en tieners kunnen deze rit maken als ze minimaal 140 centimeter en maximaal 195 centimeter hoog zijn.

Deze attractie brengt je naar een hoogte van 40 meter, waar je het hele park vanuit de lucht kunt zien. Maar van het ene op het andere moment, en op het minst verwachte moment, zal het met grote kracht naar beneden komen, waardoor je hartslag en het plezier omhoog gaan.

Magische fietsen

Als er kleine kinderen op de planning staan, kun je het beter rustig aan doen. Slagharen heeft lichtere attracties zoals deze, die toegankelijk is voor kinderen en hele gezinnen. Je moet minimaal 90 centimeter lang zijn om de rit te mogen maken, en als je tussen de 90 en 120 centimeter lang bent, moet je worden begeleid door iemand van 14 jaar of ouder.

Op deze Magic Bikes kun je een ritje door de lucht maken met zweeffietsen. De snelheid die je bereikt is laag, dus je hoeft je geen zorgen te maken, want het is erg stil.

De piraat

In de attractie The Pirate gaat de intensiteit omhoog, want dit is een optie die je adrenaline doet stijgen. Elke bezoeker kan alleen naar boven als hij of zij groter is dan 130 centimeter en als hij of zij tussen de 120 en 130 centimeter lang is, moet hij of zij worden begeleid door een volwassene of een jongere ouder dan 14 jaar.

In deze attractie beleef je een bijna echte storm op zee. Het begint heel rustig, maar dan wordt het intenser en voel je de golven en de hoge snelheid heen en weer die je zullen doen gillen van opwinding als nooit tevoren.

Hoeveel kost het om Slagharen binnen te komen?

Als je het park in wilt en de attracties wilt zien, in de heerlijke restaurants wilt eten en de Mexicaanse waterervaring wilt beleven, moet je een van de kaartjes kopen. De basisprijs per persoon is 27,50 euro. Nu zijn er nog wat extra kosten waarvan je zelf kunt beslissen of je die wilt betalen of niet.

Extra’s zijn onder andere een parkeertarief van 10 euro per bezoeker. Er is ook de Coca Cola Freestyle waarmee je één keer per uur je drankje kunt vullen in de drie vestigingen van de Soda Factory waar veel verschillende smaken zijn en die 15,50 euro kost.

Een andere optie is om het extra Boston Burger Menu te kopen met een Boston Burger, frietjes en een frisdrank naar keuze. De prijs per persoon is 11,50 euro. Maar je kunt er ook voor kiezen om het niet te kopen en in een van de restaurants te eten.

Hoe dan ook, koop je tickets hier zodat je een van de leukste ervaringen van je leven kunt beleven. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt en kun je 100% veilig online betalen.

Bezoek het Aqua Mexicana Waterpark

Slagharen heeft het allemaal, en er is een waterpark met 10 glijbanen, een groot zwembad, heerlijk eten en zelfs een hot tub. Enkele van de attracties waar je in kunt zijn:

Yukatime

Het is een intense ervaring, maar gemaakt voor het hele gezin. Bezoekers die groter zijn dan 120 centimeter en minstens 95 kg wegen, mogen naar binnen. Daar zie je lichtshows, glijbanen in doorzichtige buizen om het hele park te bekijken en nog veel meer.

Magische Maya

Deze ervaring is iets lichter, het heeft ook een zwembad, rivieren en golven, maar het is vooral voor degenen die een meer ontspannen dag willen hebben. Hier kun je een duik nemen in het zwembad, van de glijbanen glijden en zoveel waterpret hebben als je maar wilt in dit zwemparadijs.

MexiCone

Dit is nog een van de waterparken, en het beste eraan is dat het een leuke glijbaan heeft die je veel adrenaline laat voelen. Er is ook een lichtshow die met veel intensiteit begint en je dan meeneemt naar totale duisternis in een wip van spanning en sensatie.

 

 

 

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe