Site logo

Deus Ex Machina: het verborgen juweeltje in Amsterdam

Deus ex machina restaurant bar flagship store
Amsterdam heeft, op het gebied van eten, een ruim aanbod om uit te kiezen. De stad wordt steeds vaker geprezen om de verborgen schatten die wachten om ontdekt te worden. Eén van deze verborgen hotspots is Deus Ex Machina, dit concept omvat een restaurant, bar en flagship store in een.

Aan de Amsterdamse grachten

Gelegen aan de Herengracht vind je dit pareltje. Een walhalla voor liefhebbers van het stoere en fashionable Deus Ex Machina. Hier kun je komen genieten voor een all-day restaurant alwaar je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat welkom bent voor ontbijt, lunch, diner of borrel. Perfect voor een groepsdiner Amsterdam. Het eten is geïnspireerd op de lekkernijen van de verschillende landen waar Deus vestigingen heeft, zoals Bali, Milaan, Sydney, Harajuku en natuurlijk Amsterdam. In de bar kun je naast borrelen terecht voor authentieke burgers en daarnaast serveren ze verse sappen en smoothiebowls.

Deus ex machina restaurant bar flagship store

Het restaurant

Liefhebbers van een borrel halen hun hart op bij de bar. Op de tap zijn er namelijk 10 verschillende internationale bieren met als persoonlijke touch de eigen ‘Deus Benzin Pilzener’, een fris maar hoppig biertje met een subtiele bitter. Wie nog meer wil proeven, schuift aan voor een uitgebreid diner met inspirerende gerechten en verrassende wijnen. In het restaurant achterin waar je terecht kan voor een avondje fine dining in luxe setting. Laat je meevoeren in de beleving waar verschillende culturen samenkomen en waan je in deze tempel waar gegeten en gedronken kan worden. Alleen of met een groepsdiner, alles is mogelijk in het restaurant van maar liefst 750 vierkante meter. Deus valt dan ook niet in een hokje te plaatsen, het is meer een cultuur dan een merk.

Over Deus

Er is dan ook niets standaards aan het concept Deus Ex Machina in het volledig industrieel en stijlvol ingerichte restaurant annex winkel. Het belichaamt dan ook perfect het sfeertje van het leven op een eiland: surfen, rondjes rijden op dikke motoren en vooral goed en vers eten. Deus Ex Machina Amsterdam brengt nu deze lifestyle voor riders, bikers, creatieven, food fanaten en artistiekelingen naar Amsterdam!

Of je nu kaarsjes gaat uitblazen met vriendinnen, een familielunch hebt, gaat borrelen met collega’s of gewoon zomaar er samen op uit wilt trekken. Deze culinaire hotspot is een ideale locatie! Ultiem genieten en tafelen met goed gezelschap. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugde, toch? Verken de mogelijkheden voor je groepsdiner Amsterdam. Ruimte genoeg in een van de binnentuinen om te genieten van Street food tot fine dining.

Unieke Deus Ex Machina shop

Als je bent uitgegeten is het zeker een aanrader om in de winkel te neuzen. Hier vind je de kleding van Deus om een opvallende look mee te creëren, volledig geïnspireerd op de motor- en surf cultuur. Ook vind je hier onder andere Deus motoren, surfplanken, retro meubels en unieke planten. De hoogste tijd dus om de shop te bezoeken aan de Herengracht voor de ware liefhebber, zowel voor dames als heren uiteraard!

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe