Site logo

Blog

Expositie tjalf sparnaay museum jan amstelveen
Blog

Onbeperkt Uit Eten zonder calorieën in Museum Jan

In Museum Jan in Amstelveen kun je nog tot 16 juni 2024 de hele bijzonder expositie van Tjalf Sparnaay bekijken. Het water loopt je in de mond bij het zien van de enorm grote doeken met sappige hamburgers of een knapperend gebakken eitje.

Blog koken met wijn
Blog

Koken met wijn

Met wijn kan je alle kanten op. Natuurlijk is wijn de perfecte drank om bijvoorbeeld mee te proosten of te drinken voor de gezelligheid. Wat dacht je met vrienden of familie of tijdens een gezellig feestje of onder de zon op het terras? Naast het drinken van wijn kan je ook perfect koken met wijn. Sommige gerechten worden nóg lekkerder na het toevoegen van wat wijn. Wij geven je wat tips wat betreft koken met wijn!

Winebar of the year oocker amsterdam
Algemeen

Winebar of the Year – Oocker Amsterdam

De jury van de jaarlijkse Winebar of the Year competitie in Nederland maakte op 13 februari 2024 bekend dat Oocker Amsterdam deze felbegeerde titel mee naar de bar mag nemen. Tim Meyer Viol en Niels van der Werf en hun team namen de eretitel en hoofdprijs persoonlijk in ontvangst bij de winnaar van vorig jaar, De Paskamer in Amsterdam.

Waarom samen koken gezond is
Blog

Waarom samen koken leuk en gezond is

Koken is niet alleen functioneel, maar tegelijkertijd is het ook bijzonder leuk om te doen en het brengt verschillende voordelen met zich mee. Maar wist je dat het nog leuker is om samen te koken?

Novaela restaurant delft
Blog

Heerlijk uit eten in Delft bij Novaela

Eten is belangrijk, maar een avondje uit in Delft bij Restaurant Novaela maakt het extra bijzonder. Geniet van een menu (€ 98) of businesslunch (€ 60)

Gedekte tafel - thuis uit eten
Blog

Sfeer aan tafel – thuis uit eten!

Het liefst ga je natuurlijk elke dag uit eten, maar dat is niet realistisch. Een goed alternatief is om thuis zelf de ambiance van een avondje uit te creëren

Het juiste bier uit het juiste glas blog
Algemeen

Geef meer smaak aan je bier met het juiste bierglas

Van champagne en wijn is het bekend dat ze het beste smaken als je deze dranken uit de juiste glazen drinkt. Minder bekend is dat voor bier hetzelfde geldt. Er zijn veel verschillende soorten bieren en de smaak wordt alleen maar beter als je ze in het juiste model bierglas serveert.

Vega Restaurant Op Restaurantgids Bijzonder Uit Eten
Blog

Vleesvervangers: 5 dingen om te weten!

Veganisme wordt eigenlijk steeds meer gezien als een vaste levensstijl, niet gewoon als een trend. Vooral jongeren groeien steeds meer op met vegetarisch eten en kiezen vaak voor maaltijden zonder vis of vlees of vleesvervangers

Bijzonder Uit Eten - Restaurant Gids Nederland
Blog

Waar paddenstoelen voor gebruikt worden

Paddenstoelen: je komt ze op verschillende plekken tegen. Niet alleen tijdens een boswandeling kun je paddenstoelen tegenkomen, ook in de keuken worden paddenstoelen verwerkt in recepten en daarnaast kunnen paddenstoelen ook zelfs verwerkt worden in supplementen. Hieronder leggen we je uit waar paddenstoelen eigenlijk allemaal voor worden gebruikt en hoe jij ervan gebruik kunt maken.

Bedruk horeca servies vergroot naamsbekendheid
Blog

De naamsbekendheid van je restaurant vergroten

Ontdek in dit artikel hoe het slim inzetten van bedrukt horeca-servies een krachtige en subtiele methode is om je restaurantnaam in de schijnwerpers te zetten en een onvergetelijke indruk achter te laten bij je gasten.

Uit eten in je eigen huis
Blog

Uit eten in je eigen huis: de ultieme gids

Uit eten in je eigen huis is een trend die steeds populairder wordt. En nee, we hebben het niet alleen over het bestellen van een pizza of het afhalen van Chinees eten.

Poke bowl het nieuwe sushi
Blog

Poké bowl; de nieuwe variant van Sushi

De poké bowl. Deze kleurrijke en gezonde bowl is een combinatie van verse vis, groenten en rijst, en wordt steeds vaker gezien als de nieuwe variant van sushi.

Slagharen
Blog

Slagharen Plezier en lekker eten

In Slagharen vind je alles wat je zoekt, van heerlijk eten tot attracties op grote hoogte, waterbelevenissen en nog veel meer. Dus als je nog niet weet waar je dit jaar met je gezin naartoe moet op vakantie, lees dan snel verder want wij vertellen je alles over wat je in Slagharen te wachten staat

Hobbykok thuis koken
Algemeen

Hobbykok? Deze dingen moet je jezelf cadeau doen!

Natuurlijk kom je als hobbykok met een goede oven, fornuis en pannenset al een heel eind. Maar wanneer je next level wilt gaan zijn er een aantal zaken die je jezelf echt mag gunnen. Welke dat zijn? Lees snel verder.

Rondvaarten rotterdam
Blog

Rondvaarten Rotterdam- Ontdek de Rotterdamse haven

De prachtige Rotterdamse haven ontdekken via een haventour per rondvaartboot is een absolute must-do voor zowel toeristen als locals. Met de vele rondvaartopties die beschikbaar zijn, is er voor ieder wat wils.

Koken met bier
Blog

Koken met bier: tips en ideeën 

In dit artikel geven we enkele tips om met goedkoop bier de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Niet alleen lekker voor de echte bierliefhebber!

Blog trends en ontwikkelingen bij voeding PX
Blog

Trends en ontwikkelingen in voeding

De foodmarkt is voortdurend in beweging en onderhevig aan nieuwe trends en ontwikkelingen. Twee belangrijke aspecten die momenteel een grote impact hebben, zijn de opkomst van partijen die hun eigen voedsel ontwikkelen met behulp van food product developers en de groeiende nadruk op duurzaamheid. In dit artikel zullen we deze trends verkennen en hun invloed op de voedselindustrie bespreken.

Koffie Barrista
Blog

Thuis barista spelen!

We drinken vaak precies hetzelfde kopje koffie thuis, maar stap eens uit je comfortzone en maak thuis een bijzondere koffie! Zo blijft koffie verrassend. Word een thuis barrista!

Ook uw nieuwsberichten op Bijzonder Uit Eten?

Login of maak een account aan en plaats gratis uw culinaire persbericht op Bijzonder Uit Eten