Site logo

Restaurant Bellevue Willemstad opent als Bellevue Bar Bistro

Op vakantie in Willemstad

“Bellevue is van oudsher al een prachtige plek om te vertoeven. Met uitzicht over de kleine jachthaven van Willemstad en een heerlijk terras, weten toeristen en locals deze plek al goed te vinden. Het voelt bijna alsof je op vakantie bent in het buitenland. Dit vakantiegevoel wilden we graag terug laten komen in de inrichting en de kaart. Zodra je bij ons de drempel overstapt, waan je je in ‘La Belle France’. Daarom is de slogan van Bellevue nu dan ook ‘Chaque jour es tune fête’!” vertelt bedrijfsleider Maurice Rouwit.

Klassiek Frans in Willemstad

De Franse beleving in de vestingstad wordt compleet door de rijke menukaart gevuld met de Franse klassiekers. Gasten kunnen hun hart ophalen aan oesters, mosselen, escargots met knoflookolie, huisgesneden steak tartare of malse entrecote met frites. “Wat de Franse keuken typeert is veel smaak, volle gerechten met boter en béarnaisesaus. Dit is bij Bellevue zeker terug te vinden op de kaart”, vertelt Dave van den Donker, Head of Concept. Gecombineerd met prikkelende champagne in Frans kristal en een luxe kaasplankje toe, en je hebt de ultieme vakantiebeleving in eigen land te pakken. “Wij merken dat gasten de behoefte hebben om een bistro binnen te lopen en samen aan de bar een mooi glas wijn of champagne te bestellen. Om vervolgens te besluiten na de borrel te blijven voor een diner is dé gastvrije en ongedwongen sfeer van Bellevue”, Aldus Van Den Donker.

Interieur á la Paris

Ook het interieur ademt Franse warmte en grandeur. De comfortabele ronde banken, witte tegels met rode afwerking en de grote, ronde lampen met gouden accenten, maken van Bellevue de perfecte getaway met vrienden, familie of je geliefde. Liselore Holman, Interieur Designer: “we hebben ons volop laten inspireren door de Franse bistro’s. Zo heeft de bar bij Bellevue Bar Bistro een prominente plek in de zaak. Het heeft een totaal nieuwe look and feel door de getegelde voorbar, de Franse barkrukken en warmrode details in de achterbar.”

Hell’s Kitchen Horeca Groep

Bellevue is sinds kort onderdeel van Hell’s Kitchen Horeca Groep: een ambitieus horecabedrijf dat bestaat uit een aantal bekende restaurants en cafés in regio Rotterdam. O.a. Loos, het Zalmhuis, Sijf, Nieuw Rotterdams Café en Wester Paviljoen zijn onderdeel van het bedrijf, dat dit jaar nog de Rotterdamse ondernemersprijs wist binnen te slepen. Opgericht in 2001 door ondernemer Herman Hell is Hell’s Kitchen Horeca Groep binnen aanzienlijke tijd gegroeid tot één van de meest toonaangevende horecabedrijven van Nederland.  

Opmerkingen

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe