Site logo

Opening

Restaurant Soiree Velp
Opening

Restaurant Soirée opent feestelijk haar deuren in Velp

Bij Restaurant Soirée vindt de gast een kwalitatieve kaart met sterke Franse invloeden. Het indrukwekkende menu ademt de feestelijke jaren ’20 uit het bruisende Parijs. Afgestudeerd aan de prestigieuze Cas Spijker Academie én met een bak aan ervaring, weet patron cuisinier Tom Pfeijffer de traditionele klassiekers opnieuw uit te vinden.

SAAM restaurant, waar culinair Zuid-Afrika en Amsterdam samenkomen
Opening

SAAM restaurant Amstelveen – opening najaar 2022

Team van gerenommeerde chefs en sommeliers opent restaurant SAAM dit najaar haar deuren op Amstelzijde 59, Amstelveen. SAAM restaurant staat voor South Africa – AMsterdam en saam betekent tevens letterlijk ‘samen’ in het Afrikaans.

Dikke Mic Karaoke bar Rotterdam
Opening

Mooie Boules opent Dikke Mic Karaoke Bar in Rotterdam

Een nieuwe hotspot heeft haar deuren geopend; Mooie Boules opent Dikke Mic Karaoke Bar in Rotterdam. Een nieuw doe-horecaconcept waar men naast zingen ook kan genieten van de heerlijke streetfood gerechten.

Restaurant Nela
Opening

Restaurant Nela Amsterdam opening deze zomer!

Aankomende zomer opent restaurant Nela haar deuren in Valley op de Zuidas in Amsterdam. Achter de nieuwe gastvrijheidsformule gaan de internationaal gerenommeerde chefs Hari Shetty en Ori Geller schuil. De naam Nela betekent puur en precies dit willen de twee chefs op alle vlakken in hun restaurant terug laten komen. Van pure gastronomie, waarbij wordt gekookt op open vuur met de allerbeste en eerlijke ingrediënten, tot en met het design dat is vervaardigd van natuurlijke en onbewerkte materialen in hun meest pure vorm. En dit alles gericht op het verbinden van mensen, culturen en tradities.

Culinary Glory Hole restaurant met chef Freek van Noortwijk LR-a2c19eff
Events

Culinary Glory Hole restaurant met chef Freek van Noortwijk

BATU Kombucha opent op donderdag 12 mei het Glory Hole restaurant ‘Satan’s Anus’ vanaf 16.00 uur op de Wallen in Amsterdam ter ere van twee nieuwe limited edition smaken. Moedige bezoekers proeven ‘blind’ via een gat in de muur de culinaire hoogstandjes van chef Freek van Noortwijk die gebaseerd zijn op de nieuwe kombucha smaken. De eerste nieuwe smaak is gemaakt met de zeldzame Aziatische citrusvrucht Buddha’s Hand en de andere limited edition met de heetste peper ter wereld, Carolina Reaper peper, ook wel Satan’s Anus genoemd.

70Ristorante La Liguria Den Haag
Opening

Ristorante La Liguria Den Haag heropent

Na een sluiting van maar liefst een jaar heropent Ristorante La Liguria Den Haag deze week haar deuren met een nieuwe culinaire troef. Er verandert niets aan de authentieke sfeer van het oudste Italiaanse restaurant. Gasten kunnen wel voor het eerst kennismaken met de kookkunsten van chef Patrick Salzano.

Italian fine dining bij Restaurant Aroma Vaassen
Algemeen

Opening Aroma Vaassen (in pand van de Leest) 25 sep 2021

Italian Fine Dining – dat is het nieuwe concept voor voormalig restaurant De Leest in Vaassen. Onder de naam Aroma Italian Fine Dining gaat eigenaar Jan Leune vanaf 25 september 2021 open met zijn nieuwe bedrijf!

Italian Fine Dining Restaurant AROMA in Vaassen opent binnenkort!

Voormalig 3-sterren restaurant De Leest wordt Italian Fine Dining Restaurant AROMA. Topchef Jacob Jan Boerma heeft 3 Michelinsterren zaak De Leest verkocht aan Jan Leune ,een Nederlandse ondernemer uit Italië. Samen met chef Pasquale Carfora en gastvrouw en wijnkenner Elisa Leune zal Jan Leune een nieuw Italian Fine Dining restaurant openen, genaamd Restaurant AROMA.

Zalmhuis Rotterdam
Opening

Historische Zalmhuis heropent in Rotterdam!

Historische Zalmhuis heropent in Rotterdam! Het iconische Zalmhuis heropent deuren aan de Rotterdamse Maas. Genieten aan de Rotterdamse wateren van de meest exclusieve zalm ter

Restaurant Stan & Co Zeist
Opening

Opening Restaurant STAN&CO Zeist

Opening Restaurant STAN&CO Zeist Op 6 juli 2018 opende restaurant STAN&CO zijn deuren in de oude gasfabriek in het centrum van Zeist. Na een begrip

Restaurant de Beren Groningen
Opening

Restaurant de Beren geopend in Groningen!

Restaurant De Beren zoekt het hogerop en opent zaak in Groningen 35e vestiging te vinden in het centrum van ‘Gruun’ Het eerste De Beren-restaurant in

Ook uw nieuwsberichten op Bijzonder Uit Eten?

Login of maak een account aan en plaats gratis uw culinaire persbericht op Bijzonder Uit Eten