Beachclub Scheveningen: Opening Colorado Charlie

Beachclub Scheveningen: Opening Colorado Charlie 8 april 2018

Opening nieuwe hot spot op Scheveningen. Op 8 april opent beachclub Scheveningen: Colorado Charlie haar deuren. Heel bijzonder uit eten aan het strand in een relaxte sfeer en het hele jaar door leuke events als yoga, dance events, karaoka en meer.

Op dit moment wordt er nog volop aan het nieuwe strandpaviljoen gewerkt

beachclub Colorado Scheveningen

Strandliefhebbers kunnen voor het ultieme strandgevoel vanaf zondag 8 april terecht bij Colorado Charlie in Scheveningen. Een plek waar zonaanbidders de strakke en statige lounge- en beachclubs snel zullen vergeten: bij Colorado Charlie komen alle natuurlijke elementen die je aan strand en ontspanning verbindt samen. Relaxen is bij Colorado Charlie tot een kunst verheven. Geniet in de late avonduren van een drankje bij het knisperende vuur met livemuziek, pak een lekker feestje op zondag, kijk naar de beste films tijdens de filmavond óf doe je te goed aan de uitgebreide barbecue met vrienden. “We willen het ultieme strandgevoel weer terugbrengen naar Scheveningen en blijven ver weg van de opgedofte strandfeestjes,” vertelt een van de creatieve breinen achter Colorado Charlie: Stefano Richetta.

Hele dag genieten

“We willen ons niet focussen op de feesten tot diep in de nacht langs het strand, maar gewoon lekker de hele dag door,” vertelt Richetta. Lekkere drankjes, goede strandhappen, fijne stoelen en dansen in het zand horen daar natuurlijk vanzelfsprekend bij, maar Colorado Charlie gaat een stapje verder: “Er is iedere week een gezellige La Terrazza – een van de leukste vrijdagmiddagborrels van Scheveningen en omgeving. ’s Avonds gaat het vuurtje aan en mensen kunnen blijven hangen bij een smaakvolle barbecue en luisteren naar fijne tunes. We zullen zeker ook andere events gaan organiseren: foodmarkt, karaoke, filmavonden, dance events bijvoorbeeld.”

Yoga op het strand

Leuk extraatje? Iedere zondag kunnen yogafans lessen volgen met hun matje in het zand. In samenwerking met Yoga Center Karuna worden er vijf verschillende soorten yoga aangeboden. Schrijf je bijtijds in voor deze populaire vroege ochtenduurtjes van Charlie: niets is fijner dan zondag op je matje langs het water te beginnen. Ook aan regenachtige dagen is gedacht: bij slecht weer worden de sessies naar de Romneyloods verplaatst.

Over Colorado Charlie
Op de plek waar Colorado Charlie nu wordt opgebouwd stond tot september 2017 Beachclub De Karavaan. “We waren opzoek naar een passende naam voor de nieuwe strandtent. Tijdens research naar de Karavaan liep ik tegen ‘Colorado Charlie’ aan. Dit is de bijnaam van Charlie Utter: een cowboy die in het Wilde Westen een karavaan (een groep handelsreizigers) veilig van plek A naar B begeleidde. Dat vonden we wel een mooie knipoog als verwijzing naar het vorige paviljoen” aldus Richetta.

Beach Club Colorado Charlie – Scheveningen
Opening: zondag 8 april 2018 om 15.00 uur
Adres: Zwarte Pad 64, Scheveningen
Website: facebook.com/ColoradoCharlieScheveningen
www.coloradocharlie.nl