Site logo

Bestellen vanaf de handdoek bij Foodhal Scheveningen

Bestellen bij de foodhal vanaf je handdoek
Een zomerse dag op het strand is het uitgelezen moment voor een smakelijke picknick, romantisch diner bij zonsondergang of uitgebreide borrel met een fles ijskoude rosé. Maar eten op het strand mondt vaak uit in een sober patatje. Een probleem waar de Foodhall Scheveningen, gevestigd op de nieuwe Noord Boulevard, maar al te graag induikt. Om gasten op het strand te kunnen bedienen, bedachten ze een bestelsysteem voor op het strand.

Voor het eerst op het strand van Scheveningen: bestellen vanaf de handdoek bij Foodhall Scheveningen. Gasten op het strand van Scheveningen kunnen nu via een app – vanaf het strand eten bestellen bij de Foodhall Scheveningen! “Op het strand wil je snel, makkelijk maar ook gewoon gezond en lekker eten. Dankzij ons nieuwe bestelsysteem kunnen bezoekers met de spreekwoordelijke druk op de knop hun favoriete gerechten bestellen en zonder wachten afhalen. Wij zorgen dat alles ‘strandproof’ is ingepakt. Je krijgt een melding op je telefoon wanneer je je bestelling kan ophalen. Ideaal voor die heerlijke, eindeloze zomerdagen op het zand.” Aldus de ondernemers van de Foodhall.

Foodhall op het zand

De Foodhall Scheveningen is een verzamelplaats van 16 verschillende (wereld)keukens, een moderne centrale bar en grote, warm ingerichte ruimte om neer te strijken voor een hapje. Aangezien er voor elke smaak wat te kiezen valt, het ideale concept voor families, (grote) gezelschappen en mensen die van proeven houden. Om gasten ook tijdens de zomerperiode te bedienen, ontstond het idee om de keukens van de Foodhall naar het strand te brengen. Hoe het precies werkt? Strandgangers scannen de QR-code en komen direct in een online bestelomgeving terecht. Favoriete gerechten kunnen na selectie direct worden afgerekend, waarna de Foodhall een notificatie stuurt als de bestelling klaarstaat. Afhalen is een fluitje van een cent en lange wachtrijen worden vermeden. De bestelling komt inclusief eetgerei en wordt verpakt in biologisch afbreekbare materialen.

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe