Waterfront Chill & Groove Amsterdam – line up bekend

Waterfront Chill & Groove Amsterdam – Muzikale Line up bekend!

De muzikale line up van het 2-daags culinair muziekevent Waterfront Chill & Groove in Amsterdam op 20 en 21 juli 2018 is bekend. Geniet van oa DJ’S Matthijs B, Alan Luna, VeryFerry, Gerard Ekdom, Ron V. en JessyJane. Live acts o.a. Cécé Noir (sax), Pirat (Harmonica!), Laurens Hagens (zang).

Na het succes van de voorgaande jaren organiseert het Bosch ‘Waterfront Kitchen’ voor het vierde opeenvolgende jaar haar eigen culinaire muziekevent. Genieten van ‘Chill & Groove’ muziek in een relaxte en luxe setting op de unieke Waterfront locatie in Amsterdam.

Een onvergetelijke culinaire en muzikale belevenis!

De prachtige en unieke locatie van Het Bosch in Amsterdam wordt omgetoverd tot een ware beach-locatie. Inclusief heerlijk lounge meubilair, ligbedden, een podium met DJ-booth voor de acts en artiesten én een theaterkeuken voor de verschillende topkoks.

Waterfront Chill & Groove

Live 5-gangen swinging menu

Topchefs zullen tijdens het evenement in de grote buitenkeuken een fenomenaal 5-gangen “Swinging Menu” koken. Dit jaar met onder andere de volgende chefs: Julius Jaspers (het BBQ-fenomeen) Ferry van Houten (Het Bosch Waterfront Kitchen), Ron Blaauw (Ron Gastrobar) en Michiel Deenik (Visaandeschelde & the Roastroom). Elke chef bereidt on-site een ‘amuse bouche’ voor en vervolgens koken ze samen een onvergetelijk 5-gangen menu.

Naast de overheerlijke gerechten die geserveerd zullen worden, staan er op het gehele terrein verschillende bars klaar voor de gasten, met verschillende champagnes*, mooie Gin-tonics en een wijnbar met een groot assortiment wijnen.

DJ’s, artists & acts

Een verassende muzikale line-up met verschillende DJ’s, artiesten en acts zal ook dit jaar weer op het podium staan. Een lekkere (re)mix van chill-, soulfull- en tropical house zorgen er voor dat het lekker dansen wordt.

De line-up voor dit jaar – voor zover nu bekend – is o.a. DJ’S Matthijs B, Alan Luna, VeryFerry, Gerard Ekdom, Ron V. en JessyJane. Live acts o.a. Cécé Noir (sax), Pirat (Harmonica!), Laurens Hagens (zang).

Een schitterende omgeving & moderne jachthaven

Met de combinatie van het prachtige water van de Nieuwe Meer, de groene omgeving van het Amsterdamse Bps, het mooie 5-gangen menu en de muziek zal het Bosch wederom zorgen voor een heerlijke heerlijke sfeer en ambiance. Een vergelijking met bijvoorbeeld St.Tropez meets Ibiza sfeer en ambiance.

Uiteraard is het mogelijk om met eigen boot te komen. De aanwezigheid van de moderne jachthaven laat niets te wensen over en heeft adembenemende ligplaatsen.

Data & Tickets
• Vrijdag 20 juli       19:00 – 24:00uur
• Zaterdag 22 juli    19:00 – 24:00uur

Bekijk de informatie op onze agenda

Of bekijk de website met meer informatie over Waterfront Chill & Groove