Maak kennis met Eddie en Julius
Julius Wever
Julius Wever is 5 jaar geldeden op 18 jarige leeftijd begonnen bij Fris als stagiair in de bediening. Op 20 jarige leeftijd groeide hij door als assistent maitre en sommelier bij Fris waarna hij in 2021 heeft geholpen met het opstarten van restaurant Bodega.
Eddie Meijboom
Eddie Meijboom is een 26-jarige chef-kok uit Velserbroek. Hij deed tijdens zijn studie ervaring op bij restaurant ML, Cheval blanc*, La Rive (Amstel hotel) en restaurant Fris. Na het behalen van zijn SVH-gezel meesterkokstitel bij restaurant La Rive, werkte hij als souschef bij restaurant Fris en behaalde hij de tweede plaats bij de s.pellegrino young chef Noord Europa. Tijdens mijn tijd bij Fris boden Rick May en Anja Lakeman mij een nieuwe uitdaging aan om samen een nieuw restaurant op te zetten, namelijk restaurant Bodega. Hierdoor heb ik al wat ervaring opgedaan met het opzetten van een nieuw restaurant. Hier ben ik ook direct als chef kok werkzaam geweest.
Kennismakingsmenu
Om deze feestelijke opening te vieren, biedt Restaurant Fris in Haarlem van 2 tot en met 13 maart een speciaal 5 gangen kennismakingsmenu aan voor slechts 70 euro per persoon, inclusief een glas bubbels van het huis Dit is dé kans om restaurant Fris te ontdekken en te genieten van een onvergetelijke avond uit.
Daarnaast bieden zij gedurende deze periode ook een lunch menu aan van 4 gangen inclusief wijn arrangement koffie of thee en friandises voor 90 euro per persoon.
Voeg een reactie toe