Site logo

Unieke nieuw restaurant Rotterdam: Turks restaurant Nirvana.

Turks restaurant Nirvana Rotterdam
Aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam vindt u het prachtige restaurant Nirvana. Onze chef-kok neemt u graag mee op een reis door de Méditerranée. Het restaurant bied een uitgebreide dinerkaart met gerechten uit de Turkse, Franse en Spaanse keuken!

Turks restaurant Nirvana – Unieke toevoeging aan het Zuiderpark in Rotterdam

Aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam vindt u het prachtige restaurant Nirvana. Het restaurant is in 2021 volledig gerenoveerd en beschikt nu over een sfeervolle, moderne mediterrane inrichting en een prachtig terras met uitzicht over het water.

Wat kunt u verwachten?

Onze chef-kok neemt u graag mee op een reis door de Méditerranée. In ons restaurant bieden we een uitgebreide dinerkaart met gerechten uit de Turkse, Franse en Spaanse keuken. De gerechten kunt u naar keuze combineren tot een smaakvol 3-gangen diner zodat u uitgebreid kunt tafelen. Of wilt u liever zo veel mogelijk uitproberen? Kies dan voor een shared-dining optie. Hiermee krijgt u een mozaïek van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts die u kunt delen met uw gezelschap!

 

Turks restaurant Nirvana Rotterdam
Turks restaurant Nirvana Rotterdam

Niet alleen kunt u bij ons heerlijk dineren, maar Nirvana is ook perfect voor een borrel of een heerlijke kop thee na een wandeling! Kom langs voor een Turkse High Tea of probeer ons High Wine arrangement. Hierbij krijgt u een selectie aan heerlijke wijnen en kies daarbij bijpassende hapjes.

Feesten of partijen bij restaurant Nirvana

Restaurant Nirvana is een uitstekende locatie voor uw verjaardag, babyshower, bruiloft of teamuitje. Het is namelijk mogelijk om ons restaurant compleet of deels af te huren zodat uw feest of partij volledig besloten kan zijn. Zeker in de zomer is Nirvana een prachtige locatie voor uw bijeenkomsten: het restaurant is gelegen aan een van de vele wateren in het Zuiderpark en beschikt over een terras met 120 zitplaatsen. Perfect dus voor een groot zomers feest!

 

Turks restaurant Nirvana Rotterdam

Restaurant Nirvana Rotterdam

Wilt u ook genieten van een heerlijke avond uit in het prachtige Zuiderpark te Rotterdam? Kom langs bij restaurant Nirvana en laat u in de watten leggen door ons personeel. Wij verwelkomen u graag binnenkort!

Contact

Website: www.nirvanarestaurant.nl
Adres: Oldegaarde 345, 3084AA Rotterdam
Telefoon: 010 3132729
Email: info@nirvanarestaurant.nl

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe