2-Sterren restaurant de Lindehof in Nuenen gerestyled!

2-Sterren restaurant de Lindehof in Nuenen gerestyled!

De Lindenhof – 2 sterren Michelin restaurant van top chef Soenil Bahadoer is volledig vernieuwd. Na 3 weken verbouwing straalt het restaurant met aardse tinten een serene rust uit hetgeen aansluit bij de exquise keuken van het restaurant.

Restaurant de Lindenhof Nuenen - Soenil Bahadoer

De marmeren achterwand vormt samen met de donkere vloer een stijlvolle basis. Objecten van licht en geluid brengen sfeer. Ook aan het optimaliseren van de  akoestiek is aandacht besteed en dempt gesprekken en geluiden uit de keuken. Comfortabele stoelen nodigen uit. De nieuwe stijl van De Lindehof ontspant en laat gasten optimaal genieten van mooie gerechten en prachtige wijnen.

Restaurant de Lindenhof Nuenen - Soenil Bahadoer

Het Brabantse Nuenen is nationaal en internationaal bekend vanwege de sterke band met Vincent van Gogh, en geliefd vanwege De Lindehof. Een uniek restaurant waar chef Soenil buiten alle gebaande paden gaat om zijn gasten het lekkerst en het beste te serveren. Altijd met persoonlijke aandacht voor de gasten, hartstocht voor het vak en liefde voor de ingrediënten waar hij mee kookt. Met zijn combinaties als gebrande langoustine, procureur, Aloe Takkari en kikkererwten heeft Soenil Nuenen op de wereldkaart gezet met zijn zaak De Lindehof.

Soenil Bahadoer: “Dit restaurant is mijn grote trots. Niet alleen om de unieke signatuur die het heeft, maar ook omdat we een warm thuis bieden aan onze medewerkers en de bakermat zijn voor jonge chefs die de wereld willen veroveren. Ik ben er ook trots op dat ik onze gasten de smaken van mijn jeugd kan laten proeven, maar dan wel op een zeer verfijnde en totaal onderscheidende manier. En sinds de verbouwing in een nog fijnere ambiance die helemaal past bij wat we doen. Ik leef mijn droom. Gaaf toch!”

Restaurant de Lindenhof Nuenen - Soenil Bahadoer

2 Sterren Restaurant de Lindenhof Nuenen - Soenil Bahadoer