Restaurant Brasserie Zomerlust Zwijndrecht

Restaurant Zomerlust is een traditionele Franse Brasserie met een modern accent in Zwijndrecht. De gerechten worden op klassiek Franse wijze geserveerd: authentiek, puur en smaakvol. Een goede lunch of royale diner met traditionele Franse klassiekers. Het is goed toeven aan de oevers van de Oude Maas.

Zomerlust Brasserie & Restaurant beslaat twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de informele brasserie met de gezellige bar en het aangrenzende ruime terras. Op de eerste etage kan er in een intieme en rustige omgeving worden genoten in het restaurant.

Menu

Op de menukaart vindt u onder andere mooie salades, duurzame gevangen vissoorten (met MSC-keurmerk) en gegrilde organische rundvleessoorten. Voor de echte vleesliefhebber is er de kaart met ‘Grillades’. Chef Hoogvliet serveert diverse rundvleessoorten onder andere entrecotes (225 gram), Rib-Eye (275 gram), rump steaks en Chateaubriand van hoogwaardig organisch rundvlees van Hereford-ossen uit Uruguay. De gerechten hebben prachtige geactualiseerde Parijse invloeden en seizoensgebonden lokale producten. Het culinaire team onder leiding van chef Hoogvliet bereidt de gerechten met zorg en passie.

De menukaart in onze brasserie is gelijk aan die van het restaurant.

Maandag

10.00 - 22.00

Dinsdag

10.00 - 22.00

Woensdag

10.00 - 22.00

Donderdag

10.00 - 22.00

Vrijdag

10.00 - 22.00

Zaterdag

10.00 - 22.00

Zondag

10.00 - 22.00

De brasserie en terras (BG) zijn alle dagen vanaf 10.00 uur geopend. Het restaurant op de etage is op maandag gesloten, eventueel exclusief te reserveren voor gezelschappen. 078-6822145

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

35

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen