Restaurant P Grevenbicht Limburg

Restaurant P in het Limburgse Grevenbicht heeft iets met de P – die staat voor pensionado, maar ook voor passie, puur, perfectie en plezier. Heel bijzonder Uit Eten dus!

Wat doe je als je pensioen en dus een zee van vrije tijd nadert? Dit vroeg een stel vrienden zich af toen hun pensioen in zicht kwam. Tijdens een avondje pimpelen ontstond het idee om samen een restaurant te beginnen. De achtergrond van hen allen was – en is – een passie voor horeca en gezelligheid, koken met vrienden en uiteraard lekker eten. Na advertenties, waarin gepensioneerden met een horecavirus werden opgeroepen om te reageren, en heuse sollicitatierondes bleef er uiteindelijk een aantal personen over. 1 december 2012 opende Restaurant P. Het huidige team is een groep Pensionado’s met een welverdiend pensioen én Passionado’s die naast hun betaalde baan met veel animo meewerken in het restaurant. Zij doen hun uiterste best om een betaalbaar en gezellig avondje uit te verzorgen in een huiselijke omgeving.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

Gesloten

Donderdag

Gesloten

Vrijdag

18:00 – 21:00 uur

Zaterdag

18:00 – 21:00 uur

Zondag

18:00 – 21:00 uur

Op zondag-, maandag-, woensdag-, en donderdagavond is het ook mogelijk om te reserveren voor groepen vanaf 20 personen. Daarnaast stellen wij ons restaurant beschikbaar voor zaken diners, feesten en partijen. Inmiddels hebben we hier ervaring mee opgedaan en kunnen we u beloven dat succes verzekerd is.

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

34

Maximum aantal gasten voor groepen

25

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen