Restaurant het Wapen van Willemstad

Restaurant het Wapen van Willemstad is gelegen aan de pittoreske haven van Willemstad. Gasten kunnen hier terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De kaart staat bekend om de dagverse schaaldieren en visgerechten die te bewonderen zijn in de opvallende vitrines in het restaurant.

In Het Wapen kies je zelf een verse vis uit de visvitrine, die ter plekke voor je wordt gewogen en bereid. Verse oesters, kreeften, de ‘catch of the day’, keuze te over. Geen viseter? Ook dan staan er heerlijke dry -aged vleesgerechten of vegan gerechten voor je op de kaart.

Ook voor vleeseters, vegetariërs en vegans is er genoeg keuze. Onbezorgd genieten van kwalitatieve wijnen gaat samen met een comfortabele overnachting in een van de hotelkamers. Ook voor feesten en partijen, groepsdiners en zakelijke events, zijn er genoeg mogelijkheden. Het Wapen behoort tot een van de elf horecagelegenheden uit de Hell’s Kitchen Horeca Groep. Hell’s Kitchen eigenaar Herman Hell is verkozen tot Meest Markante Horecaondernemer van 2018-2019.

12,50 €
van:
10/06/2019
Speciale Aanbieding

Ontbijten in Willemstad

Ontbijten in Willemstad bij restaurant het Wapen van Willemstad

Wake up honey!

Ontbijtbuffet 12,50 pp

diverse luxe landbroden, verse croissants,  gekookt eitje, yoghurt met ontbijtgranen,  diverse vleeswaren, kaasbeleg & zoet beleg,   fruitsalade, verschillende soorten handfruit, diverse sappen, waaronder vers geperste jus d’orange, melk, koffie, thee & water

Voor kinderen tot 6 jaar eten ze gratis mee & kinderen van 6 tot 12 jaar 6,25

Uitbreiden?
Gerookte zalm 4.25
Roerei met bieslook & truffel 3.5

Lees meer

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

35

Maximum aantal gasten voor groepen

62

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen