Restaurant Hamdorff Eten en Drinken in Laren in het Gooi

Restaurant Hamdorff Eten & Drinken is hét restaurant van Laren met een signature dish een gefrituurd scharrelei met Pata Negra-ham en Hollandaisesaus. Restaurant Hamdorff biedt een aangename mengeling van brasserie sfeer en restaurant allure en vormt de perfecte omgeving  om u te laten genieten van modern, hoogwaardig kookwerk.

Op de website vindt u de basisinformatie over ons restaurant, de historie en de actuele kaart (menukaart, wijnkaart). Uiteraard kunt u ook online reserveren.

Als u met een groep van 10 of meer mensen wilt komen of een feest wilt geven, gebruik dan svp het groepenformulier.

Restaurant Hamdorff Eten en Drinken in Laren in het Gooi

 

1 Upcoming Events

Sort by

Kerstdiner op Kerstavond (24 december) in het Gooi met live muziek bij Hamdorff Eten & Drinken in Laren. Wel even reserveren. KERSTDINER 2018 Kerstmis is dat andere knusse hoogtepunt van de december maand. Na gebleken succes doen we het opnieuw zo: vanaf 18 uur kunt u op kerstavond ( 24 december) terecht voor live muziek en een diner dat u fijn zelf samenstelt uit onze kerstkaart. Hiervoor moet u wel reserveren Blijft u liever thuis? Dan hebben wij de volgende oplossing voor u; HAMDORFF THUISMENU Verras uw vrienden, kennissen of familie met een culinair kerstdiner bij u thuis! Heeft u ook geen zin om urenlang in de keuken te staan of er simpelweg geen tijd voor? Laat ons uw zorg uit handen nemen. We gaan dit jaar weer een THUISMENU voor u samenstellen. Zo maken we het voor u mogelijk om thuis “uit” eten te gaan. HOE WERKT HET? Heel eenvoudig. U krijgt van ons het THUISMENU inclusief sauzen en garnituur. Met behulp van een (simpele) handleiding kunt u met gemak de gerechten verwarmen en presenteren.

Monday

Gesloten

Tuesday

11:30 - 24:00

Wednesday

11:30 - 24:00

Thursday

11:30 - 24:00

Friday

11:30 - 24:00

Saturday

11:30 - 24:00

Sunday

11:30 - 24:00

De keuken is van dinsdag t/m zondag van 12.00uur tot 22.00uur geopend

Leave a Review

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publishing ...
Your rating has been successfully sent
Please fill out all fields

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

39

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim Listing