Restaurant Faulk Bussum – keuken van nu met huiskamergevoel

Een toegankelijk restaurant in Bussum waar ’s avonds kleine gerechtjes geserveerd worden of een 3-4 of 5-gangen menu. Vanaf 10 personen is Faulk af te huren – ook op zondag en maandag. U kunt bij Faulk ook terecht voor catering of koken op locatie.

De menu’s kunnen ook geheel vegetarisch worden bereid.

Voor ons draait een avondje uit om gezellige avonden en prachtige verhalen. Wij genieten er van om de gastheer van memorabele avonden te zijn. Met onze passie voor vakmanschap en hoogstaande service, serveren wij kleine gerechten die gedurende de hele avond gegeten kunnen worden. Ook serveren wij een 3-4 of 5 gangen menu waarin we u kennis laten maken met onze keuken.

FAULK gebruikt het liefst smaken uit de omgeving en combineert de mooiste Nederlandse seizoen producten met het beste uit de rest van de wereld. We werken met producten waar respectvol mee is omgegaan. Een beproefde klassieke basis met innovatieve toevoegingen. Een keuken van nu.

Restaurant Faulk Bussum

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

37

Maximum aantal gasten voor groepen

10

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen