Duinkerken 3, 3633 EM Vreeland

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant de Nederlanden Vreeland

Michelinsterren restaurant De Nederlander is schitterend gelegen aan de Vecht in Vreeland waar je ’s zomers kunt genieten op het terras aan de Vecht.

Kom volledig tot rust bij De Nederlanden. Geniet van onze culinaire creaties op sterrenniveau. Wilco Berends maakt gebruik van eerlijke ingrediënten voor de bereidingen van onze gerechten. Wanneer het weer het toelaat is ons terras open voor lunch en diner, met uitzicht op de langsvarende boten en de pittoreske brug van Vreeland.

Diner

Diner: de menukaart van De Nederlanden wisselt per seizoen en naar inzicht van Wilco Berends. Op deze manier kunnen we gebruik maken van de mooiste producten die op dat moment verkrijgbaar zijn. Kies uit een vier-, vijf- of zesgangenmenu of selecteer zelf de gerechten à la carte. Voor een echt uitzonderlijke ervaring, serveren we ook het Prestige Menu waarbij we elk van de luxe ingrediënten voor zichzelf laten spreken.

Lunch

Naast het diner serveert De Nederlanden ook een viergangen lunchmenu du chef op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag. Neem tussen 12:00 en 14:00 uur plaats om te kunnen genieten van dit verrassingsmenu, wat aan tafel wordt voorgesteld. Bij lekker weer is het heerlijk vertoeven op het terras of is er de mogelijkheid om een eerste drankje aan de waterkant te nuttigen. Kom tot rust, geniet van de omgeving en laat het verrassingsmenu voor zich spreken. Het lunchmenu wordt op de dag zelf bepaald, waardoor we altijd gebruik maken van de ingrediënten die op dat moment het beste tot hun recht komen.

Private Dining

Onze privézaal ’t Wit Lavendel is smaakvol ingericht en kan naar elke gelegenheid worden aangepast. Uiteraard serveren we hier graag een lunch of diner naar keuze bij.

Trouwen bij Restaurant de Nederlanden

De Nederlanden is een officiële trouwlocatie van Gemeente de Stichtse Vecht. De plechtigheid, receptie, lunch, diner en overnachting voor zowel bruidspaar als de gasten kan allemaal bij De Nederlanden plaatsvinden.

Over Wilco Berends

Koken op sterrenniveau is topsport en dat weet Wilco Berends maar al te goed. Sinds 2000 kookt hij al een Michelinster. In zijn restaurant De Nederlanden (*) komen alle disciplines op een perfecte manier samen. De eerlijke ingrediënten, de bereiding en cuisson ervan, de bepalende sauzen erbij, de uitdagende opmaak van de borden en uiteraard het contact met de gasten aan tafel. Zo zorgt Wilco voor een unieke ervaring waar iedereen zich prettig bij voelt.

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?