Kniplaan 2, 2251 AK Voorschoten

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant de Knip Voorschoten

Restaurant De Knip in Voorschoten kent een eeuwenlange historie in de horeca van veerpontcafé, familie-uitspanning tot het haute-cuisine met een Bib Gourmand onderscheiding tot Restaurant van vandaag.

Met haar unieke ligging, werd ‘De Knip’ opgericht als café-restaurant met speeltuin en is vrijwel een eeuw lang uitgebaat door de familie Van Velsen en is gelegen aan ‘De Vliet’, een door de Romeinen gegraven kanaal die de rivieren de Rijn met de Schie verbindt.
De Knip genoot als uitspanning (en geniet nog steeds) een grote naamsbekendheid in Voorschoten en omstreken.

Michelin Bib Gourmand Onderscheiding

Restaurant De Knip in Voorschoten is voor de achtste keer op rij onderscheiden met een Bib Gourmand!
Als eerste restaurant in Voorschoten is Restaurant De Knip op 6 november 2012 alsook in 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 én 2019 door de Michelin Benelux onderscheiden met een Bib Gourmand. Deze bijzondere gastronomische onderscheiding is slechts voor honderdtal restaurants in Nederland weggelegd.

Het concept van een keuzemenu onder de 37.- ongeacht de kookstijl, maar steeds met seizoensgebonden producten in de hoofdrol, is uitgegroeid tot een begrip. Een begrip dat niet in één woord samen te vatten is, maar je gewoon moet komen proeven. De lekkerste keuken van Voorschoten.

Klassiek, innovatief, decoratief … de vermenging van kookstijlen zorgt voor dynamiek en spanning. De stempel van de Bib Gourmand, het bewijs voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, toont aan dat gastronomisch dineren niet duur hoeft te zijn.

“Wij zijn blij dat het team van Restaurant De Knip weer beloond is met deze gastronomische onderscheiding, omdat we er altijd naar streven om voor een goede prijs topkwaliteit te serveren. Een leuke bijkomstigheid is dat Voorschoten nu met een onderscheiding in de Michelingids staat”, aldus een trots eigenaars-echtpaar Marcel en Irene van Teijlingen.

50,00 €
Vanaf:
26/10/2019
Speciale Aanbieding

Walking Lunch-Diner Restaurant de Knip Voorschoten

Walking Lunch-Diner Restaurant de Knip Voorschoten

Walking lunch/diner

Wilt u uw gasten eens trakteren op een exclusief en origineel Walking lunch/diner bij Restaurant De Knip?

Een walking lunch/diner,  ook wel amuse lunch/diner genoemd,  is een informeel arrangement waarbij uw gasten zich vrij kunnen bewegen door de, sfeervolle ruimtes en of het met zitjes en statafels ingerichte tuinterras.

Na een ontvangstborrel worden er een vijf- tot zevental gerechten op kleine borden uitgeserveerd, afhankelijk van de beschikbare tijd. Vanuit de wijnkelder kunnen diverse bijpassende wijnen geserveerd worden.

Om de feestvreugde van uw gasten te verhogen kan optioneel in de prachtige tuin van Restaurant “De Knip” een uitgebreid wijnbuffet worden geserveerd met de lekkerste wijnen. Uiteraard zal het weer moeten meewerken.

Een 3 uur durend all-in walking lunch/diner arrangement bestaande uit hapjes, menu, dranken, koffie en bijpassende wijnen is te bestellen vanaf 50.- per persoon.

Deze succesvolle formule is optimaal bij een aanwezigheid van minimaal 30 personen. Vraag hier vrijblijvend een walking lunch of diner prijsopgave aan.

Lees Meer
Maandag

Gesloten

Dinsdag

11:00 - 21:00

Woensdag

11:00 - 21:00

Donderdag

11:00 - 21:00

Vrijdag

11:00 - 21:00

Zaterdag

11:00 - 21:00

Zondag

11:00 - 21:00

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

49

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?