Fort Jutphaas 3, Nieuwegein

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant Céline Nieuwegein

Restaurant Céline – een fine dining restaurant in Fort Jutphaas in Nieuwegein werd op 19 juni 2019 geopend.

Over Restaurant Céline

‘Wij willen de lat hoog leggen, maar tegelijkertijd en toegankelijk restaurant voor iedereen neerzetten.

Onze toekomstige gasten kunnen kiezen uit ons 4 – 5 – of 6 gangen menu, of uit een van de Signature Dishes. Deze gerechten geven de smaak en stijl van Martijn weer en dit kan in een klein of normaal formaat besteld worden. Martijn heeft een mix tussen een Frans en Scandinavische kookstijl. De gerechten zijn hoog op smaak en verfijnd opgemaakt met aandacht voor het hoofdcomponent.

Over Stephanie en Martijn

Stephanie en Martijn hebben veel ervaring mogen opdoen in gerenommeerde zaken. Martijn is begonnen als leerling bij Restaurant De Lindenhof in Giethoorn bij Martin Kruithof. Hier heeft hij geleerd hard te werken en op smaak te koken.

Daarna is hij zich verder gaan ontwikkelen bij Restaurant De Librije in Zwolle. Dit is ook de plek waar wij elkaar ontmoet hebben en het zoveelste librije horeca-koppel is ontstaan. Hierna werd hij Sous Chef bij Restaurant De Groene Lantaarn in Zuidwolde. De eerste ster werd hier al snel behaald en Martijn leerde naast het verfijnd koken ook leidinggeven aan een jong team. Toch bleef Martijn nieuwsgierig naar de mogelijkheden tot het aansturen van een groter team en werd executive Chef bij de Jaarbeurs en daarna bij Nyenrode in Breukelen. Op deze plekken heeft hij geleerd om gecompliceerde planningen te maken, inkooptechnieken te hanteren en om een grote locatie te managen. Hierna was het tijd, tijd om zijn droom samen met Stephanie te gaan waarmaken, een eigen restaurant!

Stephanie is begonnen als gastvrouw tijdens een stage bij De Librije, dit was de beste leerplek om als gastvrouw opgeleid te worden. Nadat de vonk was overgeslagen tussen haar en Martijn kon zij de horeca niet meer loslaten en heeft in verschillende mooie restaurants mogen werken zoals Kaatje bij de Sluis, De Groenen Lantaarn en Restaurant Kasteel Heemstede. Bij Heemstede is zij werkzaam geweest als Maitre-Sommelier en dat zelfde jaar behaalde zij haar vinologen diploma.

Met een flinke bak ervaring en kennis gingen zij op zoek naar de perfecte locatie voor hun restaurant. Twee jaar later is het zover, Restaurant Céline gaat open begin juni 2019 in Fort Jutphaas te Nieuwegein. Een stoer en ruig fort, centraal gelegen in de provincie Utrecht.

 

Maandag

gesloten

Dinsdag

17.00-23.00 uur

Woensdag

12.00-23.00 uur

Donderdag

12.00-23.00 uur

Vrijdag

12.00-23.00 uur

Zaterdag

17.00-23.00 uur

Zondag

gesloten

Restaurant Céline opent 19 juni 2019

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

45

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?