Site logo

Mark Cashoek stopt met Restaurant Specktakel Haarlem

Maandag 29 maart sluit Mark Cashoek zijn reis met restaurant Specktakel af en overhandigd op 1 april de sleutel aan Hans Muijs (ook exploitant van Wolkers aan het Spaarne). Je kunt er nog 1 keer bij zijn op 29 maart!

Na een reis van 22 jaar met zijn wereld keuken in restaurant Specktakel in Haarlem draagt Mark Cashoek zijn “kindje” over aan Hans Muijs die samen met het huidige team met chef kok Frido en gastvrouw Charlotte het restaurant gaat runnen.

Marc informeerde zijn gasten in een nieuwsbrief als volgt:

It’s time to say goodbye

Met een lach en een traan en super trots op wat ik bereikt heb is na 22 jaar de tijd aangekomen dat ik afscheid ga nemen van mijn ‘kindje’ Specktakel…

Als jonge hond heb ik keihard gewerkt om mijn Wereldse Keuken op te bouwen en ik heb met mijn team lang gevochten om het bereikte niveau onder alle  omstandigheden vast te houden. Ze was ooit een droom die voor mij uitkwam maar nu is ze volwassen en klaar om los te laten.

Het unieke internationale concept in combinatie met onze nieuwe wereld wijnen zijn een begrip in Haarlem en ver daar buiten. Opgeleid en vriendelijk personeel was de sleutel voor een bijzonder diner gebracht in een warme setting.

Vanaf vandaag gaan we een weekje dicht om het team een korte vakantie te gunnen en ruimte te krijgen om achter de schermen de laatste plooien glad te strijken.

Eind maart draai ik mijn laatste weekend waarna ik op 1 april de sleutel zal overdragen aan Hans Muijs die ook sinds 2017 exploitant van Wolkers aan het Spaarne is. De komende tijd blijf ik als adviseur betrokken maar hij zal samen met mijn huidige team, onder aanvoering van chef kok Frido en gastvrouw Charlotte de zaak gaan runnen. Hans heeft Specktakel gekocht zoals het is en is voornemens dit ook zo voort te zetten.

Via deze weg wil ik mijn familie, partners, medewerkers, al mijn vaste gasten en bezoekers oneindig bedanken voor hun steun. Met name in de laatste Corona jaren hebben jullie Specktakel met het bestellen van Food & Wine Boxen er doorheen geholpen.

Wat straks rest is een dik boek vol met prachtige foto’s, hechte vriendschappen, bijzondere gesprekken en oneindig veel herinneringen…

Till we meet again!

My Last Dance

Marc kookt nog 1 keer op maandag 28 maart voor zijn gasten

“Op maandag 28 maart ga ik nog 1x exclusief open voor een select gezelschap van vaste gasten… Een unieke avond gerund door oud personeelsleden met ondersteuning van mijn huidige team. We serveren een ‘high end’ culinair werelds menu inclusief luxe & zeldzame wijnen, bubbels, water & koffie voor €100 ALL-IN  pp
Zijn jullie die vaste gasten die hier graag bij aanwezig willen zijn? “

Mark Cashoek Eigenaar Restaurant Specktakel Haarlem

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe