UitgesteldDiner.nl initiatief van Eventree

Restaurant gids Bijzonder Uit Eten (meld restaurant of food event gratis aan)

UitgesteldDiner.nl initiatief van Eventree

Koop bij de aangesloten restaurants bij UitgesteldDiner.nl een tegoedbon die u na de coronacrisis kunt inwisselen bij je favoriete restaurant.

In tijden van crisis staan we samen sterk: betaal nu, geniet later.

Om zo goed mogelijk om te gaan met het Corona-virus, blijven wij allen zo veel mogelijk thuis en zijn restaurants en cafés gesloten. Dit is een enorme domper voor de horeca ondernemers: de inkomsten zijn per direct met 100% gedaald. Een serieuze bedreiging voor vele ondernemers.

Kunt u zich voorstellen dat u uw gewenste tafeltje in uw favoriete restaurant straks niet meer zou kunnen reserveren? Nee? Maak dan gebruik van een uitgesteld diner. U steunt hiermee uw lokale en geliefde horeca ondernemer, gastheer of gastvrouw. Steek de gastronomie een hart onder de riem! Geef een voucher cadeau of hou hem heerlijk voor u zelf. Doneer hem aan onze hardwerkende hulpverleners of aan iemand die het gewoonweg verdient. Samen houden wij de horeca in stand, echter genieten doen we noodgedwongen later.

Hoe werkt het?

Waar zou u vandaag gaan borrelen, lunchen of dineren? Selecteer op www.uitgestelddiner.nl uw gewenste restaurant. Middels het keuzemenu kunt u uw gewenste tegoed selecteren. Als u uw gegevens heeft ingevuld en uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een mail met uw dinerbon en reserveringscode. Als de totale “Lockdown” achter de rug is en we weer over kunnen gaan tot de orde van de dag verwelkomen wij u graag in een van de aangesloten etablissementen. Daar kunt u als vanouds genieten van de warme gastvrijheid en eerlijke producten.

Aanmelden Restaurants

Bent u horecaondernemer en wilt u graag gebruik maken van dit platform? Meld u dan hier aan. Als de totale horeca “Lockdown” achter de rug is en we weer over kunnen gaan tot de orde van de dag verwelkomt u uw gasten weer met liefde in uw etablissement. Daar kan dan weer als vanouds genoten worden van de warme gastvrijheid en de eerlijke producten. Samen staan we sterk. Uitgesteld diner.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
mood_bad
  • Opmerkingen zijn gesloten.