Vilstersedijk 13, 8152 EB Lemelerveld

Routeplanner
Contact opnemen

Wijngaard Wijnstaete Lemelerveld Overijssel

Deze wijngaard in het Overijsselse Vechtdal biedt naast de wijngaard een Bed & Breakfast en een vakantiehuisje, maar u kunt hier ook genieten van een high wine.

De Wijnstaete herbergt vijf soorten druiven, twee rode en drie witte. Afhankelijk van de oogst produceren we naast een frisse fruitige witte wijn, een zomerse Rosé en soms zelfs mooie rode wijn.

De kwaliteit van Nederlandse wijn is door de toename van kennis en kunde op een steeds hoger niveau gekomen en doet zeker niet meer onder voor veel internationale wijnen.

 

45,00 €
Vanaf:
30/05/2019
Speciale Aanbieding

Streekproeverij op een Wijngaard (alleen voor B&B gasten)

Wij vinden het ontzettend leuk om voor groepen vanaf 10 personen een streekproeverij te verzorgen. U krijgt 6 kleine gerechtjes bereid met producten en ingredienten uit de streek. Daar kan dan natuurlijk ook de streekwijn niet ontbreken. We schenken witte wijn en rose van de Wijnstaete en rode wijn van andere Overijsselse wijnboeren. Leuk als diner, maar ook zeer geschikt als uitgebreide lunch. U geniet van dit aanbod voor € 45,- per persoon.

Lees Meer

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Deze locatie is reeds geclaimed

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?