Cruquiusweg 67, 1019 AT Amsterdam

Routeplanner
Contact opnemen

The Harbour Club Oost – Amsterdam

Restaurant The Harbour Club Oost is een unieke locatie in Amsterdam met internationale allure, een bruisende sfeer en geweldig eten. Het gebouw, een oude wijnterminal, is een blend tussen industrieel en fashionable chic met een zestien meter lange muurschildering van neo-popart kunstenaar Selwyn Senatori. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. The Harbour Club Amsterdam Oost ligt op nog geen vijf minuten rijden van de Ring en er zijn aanmeermogelijkheden voor boten. The Harbour Club werkt met eenvoudige en pure ingrediënten. Gerechten als Dry-Aged Tomahawk steak en Tuna Taco van Blue Fin tonijn zijn niet van de menukaart weg te denken.

Over The Harbour Club Oost

Een unieke locatie in Amsterdam met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Een blend van Miami, Barcelona en de Côte d’Azur: een industriële locatie – een oude wijnterminal – turned fashionable chic. Kom langs en laat je verrassen door de immense ruimte (2200m2), het ‘top notch gestylde’ interieur, de zes meter lange visvitrine, de hoogwaardige kookkunsten en de zestien meter lange muurschildering van neo popart kunstenaar Selwyn Senatori.

Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail. Zit buiten op een uitgestrekt terras, geniet van het uitzicht op het water en maak een keuze uit één van de vele cocktails.

The Harbour Club Amsterdam Oost ligt op nog geen vijf minuten rijden van de Ring en er zijn aanmeermogelijkheden voor boten.

De parkeersituatie is gewijzigd: de parkeerplekken naast The Harbour Club zijn te komen vervallen in verband met de verbouwing. De nieuwe parkeerplekken bevinden zich tegenover The Harbour Club. Hier kunnen +/- 150 auto’s geparkeerd worden. Parkeerkosten €7,50 per dag. Valet Parking op donderdag, vrijdag & zaterdag, kosten €15,- per auto.

Routebeschrijving

Neem de afslag S114 (Zeeburg). Onderaan de afrit slaat u bij de verkeerslichten linksaf (IJburglaan). Bij de tweede stoplichten slaat u linksaf naar de Zuiderzeeweg. Volg de weg tot aan de eerste stoplichten en sla hier rechtsaf (Zeeburgerdijk). Vervolgens sla je na ca. 200 meter opnieuw rechtsaf de TH.K. Lohuizenlaan in. Sla bij de rotonde rechtsaf. The Harbour Club bevindt zich op de hoek van de Cruquiusweg. De parkeersituatie is gewijzigd: de parkeerplekken naast The Harbour Club zijn te komen vervallen in verband met de verbouwing. De nieuwe parkeerplekken bevinden zich tegenover The Harbour Club. Hier kunnen +/- 150 auto’s geparkeerd worden. Parkeerkosten per dag €7,50. Valet Parking op donderdag, vrijdag & zaterdag, kosten €15,- per auto.

Let op: Maak je gebruik van een navigatiesysteem voer dan als adres de TH. K. Lohuizenlaan in.

Per boot

The Harbour Club Amsterdam Oost beschikt over 10 ligplaatsen in de naastgelegen jachthaven. Deze zijn aangegeven met borden met hierop het logo van The Harbour Club Amsterdam Oost. Kom je met de boot? Denk dan aan het rustig aan komen varen en met een normaal muziekvolume. Max. 7km per uur.

 

Maandag

17:00-01.00 | Keuken 17:00 - 23:00

Dinsdag

17:00-01.00 | Keuken 17:00 - 23:00

Woensdag

17:00-01.00 | Keuken 17:00 - 23:00

Donderdag

17:00-01.00 | Keuken 17:00 - 23:00

Vrijdag

17:00-02.00 | Keuken 12:00 - 23:00

Zaterdag

17:00-02.00 | Keuken 12:00 - 23:00

Zondag

17:00-01.00 | Keuken 12:00 - 23:00

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

50

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Vragen?