Vossenlaan 28, 3735 KN Bosch en Duin

Routeplanner
Contact opnemen

Restaurant de Hoefslag Bosch en Duin – HFSLG

Restaurant HFSLG – (Hoefslag) in Bosch en Duin – een culinair restaurant met een 26ste plaats in de Lekker500 van 2019

Restaurant

In ons culinaire restaurant bent u gegarandeerd van fine dining. Wij zijn trots op de 26e plaats in de Restaurantgids Lekker500 editie 2019.

Onze keukenbrigade bereidt pure gerechten die ieder seizoen wisselen. In de sfeervolle ambiance voelt een ieder zich thuis en staan onze gasten centraal. Door het beperkt aantal tafels kunnen we u en uw gezelschap de optimale aandacht en beleving geven. Gedurende de gehele avond kunt u onze enthousiaste keukenbrigade aan werk zien in de open keuken.

Uniek in ons restaurant is het ‘Beleef HFSLG’-arrangement. Wij vinden dat culinair genieten niet altijd duur hoeft te zijn. Dit volledig arrangement bestaande uit een verrassingsmenu, bijpassende wijnen, water en koffie met friandises is al vanaf 110 euro per persoon te bestellen.

Bistro

De bistro van HFSLG (de Hoefslag), voor veel mensen bekend als de Ruif, staat voor sfeer, gezelligheid en natuurlijk heerlijk eten.

Op de menukaart vindt u klassieke gerechten en een aantal huisspecialiteiten zoals bouillabaisse en de bekende HFSLG klassieker; risotto met truffel. De lunchkaart bestaat uit onze favorieten van de dinerkaart en een snel ‘licht’ tweegangenmenu; ideaal als business lunch.

Een lunch en diner met vrienden of familie, een zakelijke afspraak of een romantische avond; een bezoek aan de bistro staat garant voor een betaalbare, culinaire beleving. Jong (kinderen zijn zeker welkom) en oud geniet in informele en intieme setting van de bistro.

U kunt de enthousiaste keukenbrigade aan werk zien in de open keuken. Op zowel koude als warme dagen heeft u tevens een schitterend uitzicht over de tuin, waar we sinds 2017 onze eigen druivenranken en moestuin hebben.

Bar

“Uniek in sfeer en gastronomie”, is wat onze gasten zeggen na een bezoek aan de bar.

Een perfecte cappuccino, een uitgebreide borrel na een intensieve meeting of een aperitief voorafgaand aan uw lunch of diner; de bar is een ideale ontmoetingsplaats voor zowel zakelijke als particuliere gasten. Wij ontvangen u met plezier in de bar, waar uw ‘HFSLG-beleving’ begint… of eindigt!

Uiteraard is het ook mogelijk om in de bar een gezellige borrel of receptie te organiseren voor zowel particuliere als zakelijke (feestelijke) aangelegenheden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

De bar is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 12.00 uur. Gedurende het zomerseizoen kunt u ook gebruik maken van ons terras aan de voorzijde van ons pand.

27,00 €
Vanaf:
19/03/2020
Speciale Aanbieding

Steun de HFSLG en koop een cadeaukaart!

Wilt u HFSLG een hart onder de riem steken? Bestel dan onze cadeaukaart! U krijgt 10% extra op het aankoopbedrag en het bedrag is zelf te bepalen. Binnen een paar klikken ontvangt u de cadeaukaart in uw mailbox en uiteraard is deze in te ruilen voor een heerlijke lunch, diner of borrel zodra we onze deuren weer kunnen openen!

Bestel een cadeaukaart hier online

Lees Meer
Maandag

Bar & Bistro Lunch vanaf 12.00 uur | Diner vanaf 17.00 uur

Dinsdag

Bar & Bistro Lunch vanaf 12.00 uur | Diner vanaf 17.00 uur | Restaurant diner vanaf 17.00 uur

Woensdag

Bar & Bistro Lunch vanaf 12.00 uur | Diner vanaf 17.00 uur | Restaurant diner vanaf 17.00 uur

Donderdag

Bar & Bistro Lunch vanaf 12.00 uur | Diner vanaf 17.00 uur | Restaurant diner vanaf 17.00 uur

Vrijdag

Bar & Bistro Lunch vanaf 12.00 uur | Diner vanaf 17.00 uur | Restaurant lunch vanaf 12.00 uur | Restaurant diner vanaf 17.00 uur

Zaterdag

Bar & Bistro Diner vanaf 17.00 uur | Restaurant diner vanaf 17.00 uur

Zondag

-

Keuken geopend 12.00 – 15.00 uur 18.00 – 22.00 uur

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

65

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?