Prijsklasse
€€€€
Restaurant Aan de Zwet is gevestigd in Schipluiden direct aan het water De Schie - (tussen Rotterdam en Delft in Zuid-Holland)
Aan de Zweth is een restaurant gestart in 2015, gelegen aan de Delftse Schie. Chef-kok Joris Peters leidt hier het team wat elke dag hard werkt om de mooiste en puurste gerechten op tafel te zetten. Het mooi gelegen restaurant combineert kunst met gastronomie en zorgt voor een familiaire sfeer.
» Gevogelte
terrine omwikkeld met Pata Negra, crème van zwarte truffel, Granny Smith
» ‘Black Egg’
langzaam gegaard eitje, ‘Impérial’ kaviaar, bleekselderij
» Tarbot
licht geroosterd en daarna gestoomd, aardpeer, lavas, olijf, saus van eekhoorntjesbrood
» Coquille St. Jacques
gebakken, salade van bloemkool en hazelnoot, Parmezaan, vinaigrette van Oloroso sherry
» Noordzeekrab
frisse salade met koriander, romige kalfstartaar, gember, curry, ‘Impérial’ kaviaar
(Signature dish)
» ‘Fermier Duif’
aan het karkas gebraden, gegratineerd met persillade, rode krootjes, jus van gepofte knolselderij en gebrande mosterd
Of:
» Japanse Wagyu Short Rib A4
» Ocoa 70%
tablet van pure Ocoa chocolade, griesmeel, Fisherman’s Friends, rode port, roomijs van Tahiti vanille
5 gerechten € 149,- pp ( gevogelte, tarbot, coquille, duif, dessert )
7 gerechten € 189,- pp ( alle gerechten )
De menuprijs is inclusief luxe aperitiefgarnituur.
» Makreel
gemarineerd met Pernod en zwarte peper, rode biet, vinaigrette van vlierbloesem
» Scheermessen
op lage tempratuur gegaard met lavas, mousseline van knolselderij en mokka, mango, dragon
» Kreeft
geserveerd in een crème van kastanje, gebrande sinaasappel, gebakken kastanje, wakamé
» Zeeuwse Platte∞∞
36º C, gebakken pikante ananas, schuim van groene curry
» Zwezerik
krokant gebakken daarna gelakt met kalfsjus, saus van cantharellen, artisjok
» Entrecote
gebraad met persillade, spitskool, ‘Pommes Amandine’, saus van Calvados
» VIJG
parfait van boerenjongens, getoast brioche, passiefruit, basilicum
4 gerechten € 89,- pp (makreel / kreeft / entrecote / vijg)
5 gerechten € 109,- pp (makreel / kreeft / Zeeuwse Platte / entrecote / vijg)
7 gerechten € 149,- pp (alle gerechten)
Het 4 gangen “Alliance Gastronomique’ menu serveren wij niet op vrijdag- en zaterdagavond.
Bij alle menu’s wordt luxe aperitief garnituur geserveerd.
3 smaakvolle gerechten met de mooiste ingrediënten uit het seizoen.
Dit menu serveren wij enkel tijdens de lunch op donderdag en vrijdag.
€€€€
Contactloos via mobiel, Eurocard-Mastercard, Pin, Visa
1-10, 10-20
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
12:00 - 16:3018:00 - 23:30
Vrijdag
12:00 - 16:3018:00 - 23:30
Zaterdag
12:00 - 16:3018:00 - 23:30
Zondag
12:00 - 16:3018:00 - 23:30
06/10/2024 03:17 lokale tijd
Huisdieren niet toegestaan (muv hulpdieren)
Ja
Vegetarisch
Private Dining, Zakenlunch
Alliance Gastronomique, Gault&Millau, Lekker top 500, Michelin Ster(ren)
Aanlegsteiger, Bereibaar per boot
Restaurant Aan de Zweth Schipluiden
Restaurant Aan de Zweth, Rotterdamseweg, Schipluiden, Nederland
Restaurant Aan de Zweth, Rotterdamseweg, Schipluiden, Nederland
Restaurant Aan de Zweth, Rotterdamseweg, Schipluiden, Nederland
Voeg een review toe