Welleweg 35a, 4315 CH Dreischor

Routeplanner
Contact opnemen

Rana Natuurpark Dreischor Schouwen-Duiveland Zeeland

Een bijzondere locatie voor een bruiloft, paasbrunch, kinderfeestje, rondleiding met koffie en Zeeuwse Bolus is Rana Natuurpark in Zeeland.

Het Rana Natuurpark, gestart in het voorjaar 1998 op een kale landbouw akker, ontwikkelde zich in slechts 3 jaar tot een wonderbaarlijk natuurpark dat door zijn verschillende biotopen, een grote verscheidenheid aan planten en dieren kent.

Lopend door het park is het onvoorstelbaar hoe het in zo’n korte tijd zich zo kan ontwikkelen! Het park laat de mens zien hoe de natuur vroeger was. Hiermee bedoelen wij niet de natuur van duizenden jaren terug, maar de natuur uit de tijd dat er nog geen kunstmest bestond en men nog niets kon doodspuiten. De natuur voor alle herkaveling en voor het recht trekken van beken, sloten en rivieren. En ook nog uit de tijd dat de bomen nog gewoon oud konden worden en niet weggezaagd werden voor ze dood gingen, zodat er veel dieren in deze oude bomen konden leven, zoals spreeuwen, spechten en uilen.

Bij Rana Natuurpark kun je naast het bezoeken van het natuurpark ook terecht voor:

Lunch en rondleiding

Een compleet verzorgde ochtend of middag Rana Natuurpark met lunch. U wordt ´s ochtends ontvangen met een heerlijk kopje koffie en een Zeeuwse bolus. ´Daarna starten we de rondleiding in het park, bij de middag sessie starten we met een compleet verzorgde lunch en krijgt u de koffie met Zeeuwse bolus na het bezoek van het natuurpark. Tijdens het bezoek aan het park wordt u door onze ervaren gids gewezen op de bijzondere flora en fauna van het natuurpark.

Schoolbezoeken

Voor natuuractiviteiten kunt u uitstekend bij Rana Natuurpark terecht. Hier is nog sprake van ´puur natuur´. We laten in de rondleiding de kinderen de schoonheid van de natuur beleven. Het is iedere keer super bijzonder om het enthousiasme van de kinderen te zien. Ze zijn enorm geboeid door hetgeen ze in ons park zien.

Kinderfeestjes

Leuk en leerzaam gaan bij ons samen. We zorgen ervoor dat de kinderen kunnen genieten in het natuurpark. In onze serre kunnen ze taart eten en limonade drinken.

Trouwen in een natuurpark?

Als het besluit om te trouwen eenmaal genomen is, breken ervoor jullie als bruidspaar drukke tijden aan. Er moet immers heel veel worden geregeld.  Het vraagt de nodige voorbereiding om de dag, waarop de verbintenis wordt bezegeld, inderdaad tot de mooiste dag van je leven te maken.

Trouwen op een bijzondere locatie is geweldig. Kies daarom voor een trouwplechtigheid in Rana Natuurpark. Kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

En wat dachten jullie van trouwfoto´s. Ons natuurpark heeft diverse locaties waar jullie foto´s kunnen laten nemen. In ons park kunnen jullie met de fotograaf ongestoord jullie trouwfoto´s laten maken, met bijzondere platen en bomen op de achtergrond. Maar er zijn ook waterpartijen en ruïnes in ons natuurpark.  Dit maakt jullie trouwdag nog eens extra bijzonder!

Maandag

gesloten

Dinsdag

9.00 - 17.30u

Woensdag

9.00 - 17.30u

Donderdag

9.00 - 17.30u

Vrijdag

9.00 - 17.30u

Zaterdag

9.00 - 17.30u

Zondag

-

November tot maart: alleen op zaterdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur of op telefonische afspraak De maand januari gesloten Honden zijn, mits aangelijnd, welkom

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?