Restaurant Millers Den Haag – Restaurant & Cocktailbar

De hotspot in Den Haag: Millers Den Haag met restaurant, cocktail kitchen, Wine & Cocktailbar en Millers Club. Voor een geweldige avond uit!

Restaurant

Millers is een toegankelijk Internationaal restaurant met een stijlvol retro/chique interieur waar kwaliteit en versheid van onze producten en service met een glimlach tot de kernwaarden behoren. Of het nu gaat om uw lunch, borrel, diner, high wine of drankje en hapje op het terras wij verzorgen het graag.

Overdag is Millers één van de betere Haagsche grand cafés voor heerlijke koffie en gebak in de ochtend, een ontspannen of snelle (zaken-) lunch in de middag en een gezellige borrel met gevarieerde wijn- en biteskaart om de dag mee af te sluiten.

In de avond uren is Millers een a la carte restaurant waar u kunt plaats nemen in comfortabele banken en uitgebreid kunt genieten van wijn-spijs combinaties, gastvrijheid en het interieur. De keukenbrigade onder leiding van Chef kok Eric Dekkers biedt u een uitgebreide Internationale a la carte kaart geïnspireerd op basis van de klassieke Franse/ Italiaanse keuken met Aziatische invloeden. Kwaliteit staat hierbij voorop met gebruik van verse, eerlijke en waar mogelijk duurzame producten. Door de sommeliers worden bij de gerechten bijpassende wijnen geserveerd om zowel de smaak van de gerechten én de wijn optimaal te kunnen beleven. Wenst u liever zelf uw wijn te kiezen dan kunnen wij u uitgebreid adviseren over onze gevarieerde wijnkaart met tachtig wijnen uit de oude- en nieuwe wereld. Tevens biedt het restaurant u diverse menu’s voor uw avond uit met grotere gezelschappen.

Cocktail Kitchen

De cocktailkaart van Millers Cocktail Kitchen bevat ruim 60 verschillende cocktails inclusief speciale ‘premium cocktails’. De premium cocktails zijn afgestemd op de verschillende Aziatische gerechten. Zo wordt de ‘Asian Bloody Whiskey’ Cocktail gecombineerd met de ‘Moo Ping’, de in oestersaus gebakken varkenshaas-spiesjes. Ook op het menu: de ‘Drunken Grilled Pineapple’ cocktail in combinatie met de ‘Gua Bao JI’, pulled chicken en Koreaanse Chili.

Alle gerechten zijn het formaat van een tussengerecht waardoor het ideaal is om meerdere gerechten te proeven en delen. Millers Cocktail Kitchen telt binnen zo’n 60 zitplaatsen en op het verwarmd buitenterras ruim 80 zitplaatsen.

Wine- & Cocktailbar

In de wijnbar is er keuze uit tachtig wijnen waarvan er veertig per glas te bestellen zijn. De gevarieerde kaart bevat wijnen uit zowel de oude- alsmede nieuwe wereld en is ingedeeld op smaak. Of u nu op zoek bent naar een frisse rosé voor op het terras, een volle romige Chardonnay voor bij het diner of een klassieke Amarone, de wijnbar heeft voor ieder moment van de dag en in elke prijsklasse ruime keuze. Voor wijnproeverijen kunt u natuurlijk ook bij Millers terecht. Graag verzorgt één van onze sommeliers een proeverij voor uw gezelschap aan de wijnbar of in één van de privéruimtes.

De stijlvolle cocktailbar bevindt zich in Millers Cocktail & Kitchen, hier worden door onze cocktail shakers ruim 60 verschillende cocktails bereid. Op het cocktailmenu zijn o.a. classics, tropicals, mojito’s, caipirinha’s, sours en premium cocktails te vinden. Wenst u liever verrast te worden dan shaken ze natuurlijk graag uw eigen cocktail. Tevens verzorgt Millers workshops in de cocktailbar voor uw gezelschap of uitje.

Club & Classics

Millers Club

Na het diner verandert Millers ieder weekend tot een ware club! Het meubilair gaat aan de kant, VIP table service wordt ingezet en de DJ’s zorgen voor de juiste muzikale sfeer ondersteund door live entertainment en light jockey. Millers bestaat dan uit 2 areas, te weten Millers en Millers Café. Qua muziek ligt de nadruk in Millers op dance / club en in Millers Café op de dance classics en 90’s, oftewel de sfeer uit de 80’s en 90’s. Naast deze dance nights organiseert Millers i.s.m. Exclusive Productions diverse events zoals Hed Kandi, Defected in the House, Roger Sanchez, Roog, Erick E, Roul&Doors etc. Iedere donderdagnacht is bij Millers ‘Student Thursday’ en eens per maand verzorgen wij i.s.m. IIAM events een International edition. Houd onze agenda goed in de gaten want er staan dit jaar nog veel evenementen op de planning!

Millers Café

Een avond Millers zonder Millers Café kan bijna als geen echte avond uit worden beschouwd. Dankzij de beste dance classic DJ’s en hits uit de 90’s, de ongedwongen sfeer, het interieur en de unieke cocktailbar beleef je hier weer een ouderwets gezellige feestavond tot in de vroege uurtjes!

Maandag

10.00 - 01.00 uur

Dinsdag

10.00 - 01.00 uur

Woensdag

10.00 - 01.00 uur

Donderdag

10.00 - 04.00 uur

Vrijdag

10.00 - 04.30 uur

Zaterdag

10.00 - 04.30 uur

Zondag

10.00 - 01.00 uur

Recensie Achterlaten

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren...
Jouw beoordeling is succesvol verstuurd
Graag alle velden invullen

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

36

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Aankondiging opeisen