Oudezijds Voorburgwal 197, 1012 EX Amsterdam

Routeplanner
Contact opnemen

Bridges Restaurant Amsterdam (Softitel The Grand Hotel)

Het Michelin-ster restaurant Bridges in Amsterdam richt zich voornamelijk op gerechten met vis en biedt een verrassend, internationaal à la carte en Chef’s menu.

Een bijzonder aspect van Bridges is de Chef’s Table. Met een groep van maximaal 6 personen kunt u in het hart van de keuken van dichtbij genieten van alle kunsten van de keukenbrigade.

Daarnaast beschikt Bridges over een prachtige private dining-ruimte achterin het restaurant. Hier kunt u genieten van een intiem privé diner met een eigen cocktailstation, sigarenkabinet en een selectie speciale whisky’s. De private dining is geschikt voor groepen tot 12 personen.

Bij Bridges draait het allemaal om vis! Chef de Cuisine Raoul Meuwese creëert op een creatieve manier klassieke traditionele gerechten met internationale invloeden en een unieke twist.
Bridges is de plek waar elke Amsterdammer zich thuis voelt, met goede service, gastvrijheid en gezelligheid; een plek om te genieten van prachtige vis-wijn combinaties. Bridges: een culinaire beleving voor alle zintuigen.

Naast het restaurant kunt u ook privé en exclusief dineren in de Private Dining met uitzicht op de Amsterdamse grachten.

Ook de compleet vernieuwde binnentuin is een fijne omgeving om culinair te genieten en te ontspannen.

Michelin Chef de Cuisine Raoul Meuwese Bridges Restaurant The Grand AmsterdamChef de Cuisine Raoul Meuwese

Raoul Meuwese (1982) is de Chef de Cuisine van Michelin-ster restaurant Bridges. Voorheen was hij Chef de Cuisine van restaurant De Hoefslag (Bosch en Duin). Meuwese heeft zijn sporen in de culinaire wereld al ruim verdiend en gewerkt in verschillende keukens. In het verleden heeft hij o.a. gewerkt bij restaurant Seinpost (*) in Scheveningen en de restaurants Leds en Savarin in Rijswijk.

Meuwese omschrijft zijn gerechten als “klassieke Franse creaties, met internationale invloeden en een moderne twist”. Zijn grenzeloze talent en het continu streven naar het hoogste niveau sluiten perfect aan bij de gastronomische kwaliteit en service van Bridges.

180,00 €
Vanaf:
08/10/2019
Speciale Aanbieding

Chef’s table excl wijn Bridges Restaurant Amsterdam

Chef’s Table menu excl. wijnarrangement     € 180,00 per persoon

  • Mocktail aperitief met canapés
  • Zesgangenmenu du Chef (seizoensgebonden)
  • Alcoholvrije drankjes
  • Water, koffie/ thee & mignardises

Houdt u s.v.p. rekening met het volgende:

  • De Chef’s Table kan uitsluitend geboekt worden voor het diner; ontvangst tussen 19.00-20.00 uur.
  • Er is plek voor maximaal 6 personen aan de Chef’s Table.
  • De Chef’s Table kan vanaf 2 personen geboekt worden. In dit geval is het mogelijk dat u vergezeld zult worden aan de Chef’s Table door andere gasten.
  • De Chef’s Table kan 7 dagen per de week worden geboekt.
Lees Meer

Laat een beoordeling achter!

Prijs/Kwaliteit
Service
Eten
Inrichting
Bereikbaarheid
Publiceren ...
Uw beoordeling is succesvol verzonden
Vul aub alle velden in

Overige Informatie

Overige Restaurant Informatie

Gemiddelde prijs 3-gangen menu

89

Rolstoeltoegankelijk

Exclusief af te huren?

Claim uw vermelding

Bent u eigenaar van dit restaurant? Claim dan uw vermelding. Maak een login aan onder registratie waarmee u uw eigen informatie kunt aanpassen.

Claim vermelding

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?